Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η σημερινή επιλογή μας θα είναι ο "Θείος Βάνιας" στο Θέατρο Χορν

Το έργο του Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ.


Γεωργία Κοντού

Ο Βάνιας είναι απελπισμένα ερωτευμένος με την Έλενα, τη νεαρή και ελκυστική δεύτερη γυναίκα του γέρου καθηγητή Σερεμπριάκωφ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την αδερφή του Βάνια. Ο Βάνιας έχει αναλάβει να φροντίζει μαζί με την ανιψιά του, Σόνια, το κτήμα στο οποίο ζουν ο καθηγητής και η σύζυγός του. Η Έλενα, από την άλλη, υποφέρει βουβά από έρωτα για το γιατρό Αστρώφ, συχνό επισκέπτη του κτήματος. Όταν ο Σερεμπριάκωφ θα ανακοινώσει σε όλη την οικογένεια το σχέδιό του να πουλήσει το κτήμα, όλα θα αλλάξουν...

Το κλασικό έργο του Τσέχωφ "Θείος Βάνιας" θα δούμε απόψε στο Θέατρο Χορν. Γραμμένο την ίδια περίπου περίοδο με το "Γλάρο", θεωρείται ως ένα από τα εμβληματικά έργα του θεατρικού συγγραφέα, που συμπυκνώνει με ιδιοφυΐα το ανθρώπινο υπαρξιακό αδιέξοδο. Η Λίλλυ Μελεμέ σκηνοθετεί ένα θίασο που αποτελείται από τους Γιάννη Φέρτη, Γιάννη Βόγλη, Στέλιο Μάινα, Έρση Μαλικένζου, Μαρίνα Ψάλτη, Μελίνα Βαμβακά, Αλεξία Καλτσίκη, Χάρη Χαραλάμπου, σε αυτή την παράσταση-παραγωγή της Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Στο Θέατρο Χορν, Αμερικής 10, Κολωνάκι, τηλ. 210 3612500, ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τε. 20.00, Πε. & Παρ. 21.00, Σάβ. 18.30 & 21.30, Κυρ. 20.00, προπώληση: www.ticket365.gr

Φωτό: Τάσος Βρεττός

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα