Πρεμιέρα κάνει απόψε το έργο "Χίλντα" σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου - AllYou.gr

Search

Πρεμιέρα κάνει απόψε το έργο "Χίλντα" σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου

Της Γαλλιδο-σενεγαλέζας Μαρί Ντιάιγ, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

15 Ιανουαρίου 2015
Συντάκτης : Γεωργία Κοντού

Η Χίλντα είναι μια νεαρή υπηρέτρια. Η κυρία της επιθυμεί να δώσει σάρκα και οστά στις συγκεχυμένες και ουτοπικές ιδέες της περί ελευθερίας, δημοκρατίας και ισότητας. Όμως η Χίλντα... θέλει απλώς να παραμείνει μια απλή υπηρέτρια. Αυτό το έργο, με τίτλο "Χίλντα", ένα δοκίμιο για την αλλοτρίωση της προσωπικότητας και τα δίπολα κύριος-υπηρέτης, ανώτερος-κατώτερος, ισχυρός-ανίσχυρος, παρουσιάζεται από απόψε (15/1) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Θέλουμε να το δούμε για την ασυνήθιστη υπόθεσή του, για την πολλά υποσχόμενη σκηνοθεσία, αλλά και για το όνομα της θεατρικής συγγραφέα που το υπογράφει: η Μαρί Ντιάιγ, από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Σενεγαλέζο, έχει αποσπάσει τα βραβεία Femina (2001) και Goncourt (2009) για μυθιστορήματά της, ενώ διάφορα έργα της παίζονται σταθερά στο θέατρο από το 2000.

Έως 8/2, Πε.-Κυρ. στις 21.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550, προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Ιδρύματος, στην ιστοσελίδα του (www.mcf.gr) και στα εκδοτήρια Ticket Services, Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσματζόγλου.

Φωτό: Γιάννης Καραμπάτσος

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!