Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

O Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies στο Σταυρό του Νότου

Σε πέντε εμφανίσεις τις Παρασκευές.


Γεωργία Κοντού

Αν αγαπάς τους στίχους των τραγουδιών του Παύλου Παυλίδη, ήρθε η ώρα να τους απολαύσεις όπως ποτέ στο παρελθόν: σε μια σειρά περιορισμένων εμφανίσεων του ερμηνευτή-τραγουδοποιού με τους B-Movies στο Σταυρό του Νότου, για λίγες Παρασκευές, στο προσκήνιο έρχονται οι λέξεις, ενώ η μουσική κρατά συνοδευτικό ρόλο. Ο Παυλίδης ερμηνεύει νέα, πρόσφατα αλλά και πιο παλιά κομμάτια του, όπως και από την περίοδο των Ξύλινων Σπαθιών. Σήμερα θα είμαστε εκεί, για να διαπιστώσουμε γιατί κάθε φορά ο κόσμος πλημμυρίζει το Σταυρό του Νότου για να τον ακούσει.

Στις 22.30 στο Σταυρό του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, προπώληση: www.viva.gr, πληροφορίες: www.pavlospavlidis.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα