Σαν παλιό σινεμά - AllYou.gr

Search

Σαν παλιό σινεμά

Σήμερα (22/07) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προβάλλεται η κλασική ταινία "Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι", στο πλαίσιο του 4ου Athens Open Air Film Festival.

22 Ιουλίου 2014

Ένα από τα πράγματα που αγαπάω στην καλοκαιρινή Αθήνα είναι το Athens Open Air Film Festival. Κι αυτό γιατί μού δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσω με ελεύθερη είσοδο κλασικές και καλτ ταινίες όχι μόνο σε ιστορικά θερινά σινεμά, αλλά και σε πιο ασυνήθιστους αστικούς χώρους, όπως σε κήπους μουσείων και πεζοδρόμους. Σήμερα, 22 Ιουλίου, θα επισκεφτώ το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων 44) για να δω το κλασικό αριστούργημα "Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι", κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του Τένεσι Ουίλιαμς, με πρωταγωνίστριες τις Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Κάθριν Χέπμπορν

Κεντρική ηρωίδα του έργου είναι η εκατομμυριούχος Βάιολετ Βέναμπλ, που θρηνεί για τον θάνατο του μοναχογιού της, Σεμπάστιαν. Η Βάιολετ προσπαθεί να δωροδοκήσει τον νευροχειρούργο Δρ. Κιούκροβιτς προκειμένου να κάνει λοβοτομή στην ανηψιά της, Κάθριν. Στόχος της είναι να διατηρήσει μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από τον ατυχή θάνατο του Σεμπάστιαν, στον οποίο η Κάθριν ήταν μοναδική μάρτυρας. 

Το 4ο Athens Open Air Film Festival συνεχίζεταί μέχρι και τον Σεπτέμβριο.Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρεις εδώ.

open air_750.jpg

mL8AR1OtQgE{/videobox}Ακολούθησε το allyou στο Instagram!