Σήμερα αρχίζει το παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά και θα είμαστε εκεί - AllYou.gr

Search

Σήμερα αρχίζει το παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά και θα είμαστε εκεί

Θα πωλούνται μισό εκατομμύριο βιβλία σε τιμές που ξεκινούν από μισό ευρώ!

15 Φεβρουαρίου 2015

Έχει γίνει πλέον το "προσκύνημα" των βιβλιόφιλων. Προσωπικά, έχω βρει εκεί κλασικά αριστουργήματα αλλά και πρόσφατες εκδόσεις-θησαυρούς σε απίστευτες τιμές, με προσφορές που ξεπερνούν το 70%. Ο λόγος για το Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά. Σήμερα αρχίζει το 19ο κατά σειρά, με το σύνθημα "Δικαίωμα στην ανάγνωση!", με 153 εκδότες, 500.000 βιβλία και τιμές από 0,50 λεπτά.

Στη σκιά του νεοκλασικού δημαρχείου της πόλης προβλέπεται λοιπόν να περάσουμε για μία ακόμη φορά ώρες ανάμεσα σε βιβλία, αναζητώντας το επόμενο ανάγνωσμα που θα γίνει το αγαπημένο μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λογοτεχνικά έργα, μελέτες, εγκυκλοπαίδειες, λευκώματα, πρακτικοί οδηγοί και φυσικά πάρα πολλά παιδικά βιβλία θα μας περιμένουν να μας ταξιδέψουν σε ένα μαγευτικό κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι από εκεί θα φύγουμε φορτωμένοι.

Μάλιστα η ατμόσφαιρα που μας υπόσχεται το παζάρι στο εσωτερικό του είναι αυτή ενός φιλικού βιβλιοπωλείου, αφού συνδυάζει φωτεινούς, διαφανείς πάγκους με ξύλινα, σπιτικά πατώματα. Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.). 

Από τις 15/2 έως τις 6/3 στην πλατεία Κοτζιά, ανοιχτά καθημερινά 9-21.00.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!