Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τα μυστικά ενός μακροχρόνιου γάμου, σε ένα μυθιστόρημα με διακρίσεις

Σήμερα σου προτείνουμε να διαβάσεις το "Εμείς" του Ντέιβιντ Νίκολς, υποψήφιου για Man Booker 2014.


Γεωργία Κοντού

Ο Ντάγκλας Πίτερσεν κατανοεί την ανάγκη της γυναίκας του να «ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της», τώρα που ο γιος τους φεύγει από το σπίτι για σπουδές. Απλώς νόμιζε ότι αυτό ήταν κάτι που θα έκαναν μαζί. Έτσι, όταν εκείνη του ανακοινώνει ότι τον εγκαταλείπει, ο Ντάγκλας αποφασίζει να μετατρέψει τις τελευταίες οικογενειακές διακοπές τους σε ένα ταξίδι ζωής. Ένα ταξίδι στο οποίο θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη γυναίκα του και να την κάνει να τον ερωτευτεί από την αρχή. Θα καταφέρει ο Ντάγκλας να ξανακερδίσει την Κόνι;

Το "Εμείς", το νέο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ "Μία ημέρα", που το 2011 είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τους Τζιμ Στέρτζες και Αν Χάθαγουεϊ, υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε επτά χώρες αλλά και στα μυστικά ενός μακροχρόνιου γάμου. Έχουμε μάλιστα έναν ακόμη λόγο να το προτιμήσουμε, αφού είναι υποψήφιο για το Βραβείο Man Booker 2014.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.