Ο Milo Z σήμερα... θα βάλει φωτιά στο Gazarte  - AllYou.gr

Search

Ο Milo Z σήμερα... θα βάλει φωτιά στο Gazarte 

Ο funk performer έρχεται με την μπάντα του για ένα ακόμη εκρηκτικό live.

22 Φεβρουαρίου 2015

Αν έχεις δει τουλάχιστον μία φορά ζωντανά τον Milo Z, δεν τον ξεχνάς. Ο Νεοϋρκέζος "μετρ της funk", όπως έχει αποκληθεί, έχει το χάρισμα να τραγουδάει, να χορεύει, να ενορχηστρώνει, να χορογραφεί και ταυτόχρονα να ξεσηκώνει το πλήθος για ατελείωτο χορό. “Razzamofunk” ονομάζει ο ίδιος τη μουσική του, ένα μείγμα από rock, rap, jazz, blues & funk, μαζί με μνήμες και ήχους από το Lower East Side της Νέας Υόρκης όπου μεγάλωσε, μια γειτονιά που απαρτίζεται από λαϊκά στρώματα, εικαστικούς, μουσικούς, ποιητές, πάνκηδες, παράνομους.

Απόψε (22/2) θα τον απολαύσουμε με την πολυμελή μπάντα, τα γυαλιστερά κοστούμια και τις απρόβλεπτες χορογραφίες του σε ένα carnival party στο Gazarte. Ταυτόχρονα, στον 1ο όροφο παραγωγοί του Pepper 96.6 θα μετατρέπουν το χώρο σε μια χρονομηχανή των 70s με τις disco-funk μελωδίες τους. Μάλλον δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε τις φετινές απόκριες!

Στις 22.00 στο Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347

Ππροπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, 11876, www.gazarte.gr, www.viva.grwww.public.gr

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!