Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι γίνεται όταν συναντιούνται στη σκηνή το κατάκ και το φλαμένκο;

Θα το δούμε στη χορευτική παράσταση "Torobaka", στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.


Γεωργία Κοντού

Ο Ισραέλ Γκαλβάν είναι ένας πολυβραβευμένος χορευτής και χορογράφος φλαμένκο. Ο Άκραμ Καν είναι ένας χαρισματικός και ακούραστος σμιλευτής των ορίων του ινδικής προέλευσης κατάκ και του σύγχρονου χορού. Απόψε θα γίνουμε μάρτυρες της συνάντησής τους επί σκηνής, στην παράσταση χορού "Torobaka" στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Πώς άραγε παραδόσεις που μας έρχονται από τα βάθη των αιώνων, η καθεμία από εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, όχι μόνο μπορούν να συνυπάρξουν αλλά και να συνταιριάξουν τα βήματά τους με φυσικότητα που εκπλήσσει; Οι δύο χορευτές-χορογράφοι θα μας αποκαλύψουν το αόρατο νήμα που συνδέει τους δύο χορούς, με χτυπήματα στο έδαφος, κυκλικές κινήσεις των χεριών, αλλαγές ρυθμών και μουσική που παράγεται από το σώμα του χορευτή.

Στις 20.30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Αθήνα

Εισιτήρια: 210 9005800, www.sgt.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα