Είσαι για έναν ηχητικό περίπατο στο Μοναστηράκι; - AllYou.gr

Search

Είσαι για έναν ηχητικό περίπατο στο Μοναστηράκι;

Μια ξενάγηση... για να αφουγκραστείς την πόλη, από την ομάδα Resounding Cities στο πλαίσιο της έκθεσης "Welcome to Ecumenopolis" στο Taf.

28 Μαρτίου 2015

Οι Resounding Cities, μια ομάδα από εικαστικούς, μουσικούς, αρχιτέκτονες, λογοτέχνες και κοινωνικούς επιστήμονες, πιστεύουν ότι ο ήχος σε συνδυασμό με το περπάτημα μεταμορφώνουν την εμπειρία μας από το αστικό τοπίο. Με αυτή τη φιλοσοφία, πριν από λίγες εβδομάδες, έκανε ένα εργαστήριο όπου δημιούργησε έναν ηχητικό περίπατο από ηχογραφήσεις στην πλατεία του Μοναστηρακίου. Σε αυτόν μάλιστα ενσωμάτωσε και υλικό από παράλληλα εργαστήρια στη Λισαβόνα και τις Βρυξέλλες. 

Σήμερα (28/3) σού δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις το αποτέλεσμα της δουλειάς της και να αφουγκραστείς τους ήχους της πόλης, συμμετέχοντας στον ηχητικό περίπατο που διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι. Το event γίνεται στο πλαίσιο της έκθεσης "Welcome to Ecumenopolis" στο Metamatic:Taf. Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τον εκθεσιακό χώρο με κατεύθυνση την πλατεία Μοναστηρακίου. Οι διοργανωτές παρέχουν κινητά τηλέφωνα με εγκατεστημένη την εφαρμογή noTours και ακουστικά. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!