Είναι η απιστία προϋπόθεση για έναν υγιή γάμο;  - AllYou.gr

Search

Είναι η απιστία προϋπόθεση για έναν υγιή γάμο; 

Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί, ανάμεσα σε άλλα, στο 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή, που αρχίζει σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής με ελεύθερη είσοδο.

03 Απριλίου 2015

Την ανθρώπινη σεξουαλικότητα σε σχέση με την επιστήμη, την τέχνη, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ψυχολογία και πολλές άλλες παραμέτρους εξετάζει το 2ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα & Αναπαραγωγή, που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες: η σημερινή (3/4) απευθύνεται στην επιστημονική κοινότητα, ενώ η αυριανή (4/4) στο ευρύ κοινό. 

Η συμμετοχή και στις δύο ενότητες είναι ελεύθερη. Δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις μια φόρμα (θα τη βρεις εδώ) για να παρακολουθήσεις γιατρούς, φυσικούς, φιλοσόφους, ψυχαναλυτές, καλλιτέχνες, κριτικούς τέχνης και δημοσιογράφους να διερευνούν ερωτήματα όπως: Πόσο μπορεί να παραταθεί η σεξουαλική ζωή; Μπορούμε από βλαστικά (πρωτόγονα) κύτταρα να φτιάξουμε γεννητικά όργανα; Είναι δυνατή σήμερα η ανακατασκευή γεννητικών οργάνων στο εργαστήριο; Μπορεί να εφαρμοστεί η γονιδιακή θεραπεία στη σεξουαλική ζωή; Αλλά και: Είναι η απιστία προϋπόθεση για έναν υγιή γάμο; Γιατί ο γάμος απέτυχε; Είναι το σεξ και ο γάμος εχθροί; Είναι η σεξουαλική κρίση αποτέλεσμα της πολιτικής κρίσης; Κατά πόσο διαφέρει το σεξ με τον ή την σύζυγό μας και τον εραστή ή την ερωμένη μας;

«Η ανθρώπινη φύση είναι φτιαγμένη από υλικά που όσο ανάγκη έχουν τον λόγο και την επιστημονική περιέργεια, άλλο τόσο έχουν ανάγκη την περιπέτεια και τον μύθο των αισθήσεων, που πολλές φορές δεν υποτάσσονται στην επιστημονική απόδειξη ή παρατήρηση. Ας ρωτήσουμε λοιπόν όχι μόνο τους επιστήμονες αλλά και τους ποιητές, τους καλλιτέχνες, πώς αντιλαμβάνονται ή πώς ερμηνεύουν τα πάθη του ανθρώπου στη μακρά διαδρομή της σεξουαλικότητας» δήλωσε ο Δρ. Κ. Κωνσταντινίδης, ιδρυτής και πρόεδρος της ΕΜΑΣ (Εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.

 

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Το αναζωογονητικό scrub σώματος που θα λατρέψεις

Αυτή η diy συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς η επιτυχία σου επηρεάζει το μέλλον της σχέσης σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η επαγγελματική πρόοδος επηρεάζει την προσωπική σου ζωή.
ΠΑΙΔΙ

Tι πρέπει να πεις στο παιδί σου για τον Άγιο Βασίλη;

Και να που δε ξέρεις αν είναι καλύτερο να πεις την αλήθεια ή το παραμύθι.
STREET STYLE

7 σύνολα για να εμπνευστείς αυτή την εβδομάδα

Πάρε τώρα την εβδομαδιαία δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι!
ΑΣΚΗΣΗ

Τα 20 λεπτά που θα «ανάψουν» τον μεταβολισμό σου

Αύξησε τις αθλητικές επιδόσεις σου, χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα!
ΕΓΩ

Να γιατί πρέπει να ακούς μουσική στη δουλειά

Νέα έρευνα σού προτείνει να βάζεις πιο συχνά τα ακουστικά σου.