Η εκπληκτική ανακάλυψη του Τερτουλιάνο Μάσιμο Αφόνσο - AllYou.gr

Search

Η εκπληκτική ανακάλυψη του Τερτουλιάνο Μάσιμο Αφόνσο

Σήμερα θα δούμε την παράσταση "Ο άνθρωπος αντίγραφο", που έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Ζοζέ Σαραμάγκου.

17 Απριλίου 2015

Ο Τερτουλιάνο Μάσιμο Αφόνσο, καθηγητής της Ιστορίας σε γυμνάσιο, διαζευγμένος και μόνος, βλέπει την Ιστορία ως μια κόπωση χωρίς νόημα και μια αρχή χωρίς τέλος. Ένα βράδυ όμως, παρακολουθώντας μια ταινία στο βίντεο, ανακαλύπτει ότι υπάρχει στην ίδια πόλη ένας απόλυτος δίδυμος, ένας σωσίας, ένα αντίγραφό του. Οι συνέπειες που θα έχει η υπόθεση αυτή για τον Τερτουλιάνο Μάσιμο Αφόνσο θα είναι ακραίες και οριστικές.

Ο Τερτουλιάνο είναι ο ήρωας του μυθιστορήματος του Νομπελίστα συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου "Ο άνθρωπος αντίγραφο", το οποίο διασκευάστηκε στην ομώνυμη θεατρική παράσταση που μόλις ξεκίνησε και θα παίζεται έως τις 10/5 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Σε σκηνοθεσία και διασκευή της Παρασκευής Καλογεράκη, με τους Μάξιμο Μουμούρη, Ντέπυ Μαλλιαρού, Παρασκευή Καλογεράκη, θα μας παρουσιάσει μια διαφορετική προσέγγιση του υπέροχου κειμένου του Πορτογάλου λογοτέχνη, πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:30, Κυριακή 20:00, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550, www.mcf.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!