Σήμερα αρχίζει ένα φεστιβάλ για το χορό με διεθνείς συμμετοχές - AllYou.gr

Search

Σήμερα αρχίζει ένα φεστιβάλ για το χορό με διεθνείς συμμετοχές

Στο Arc for Dance Festival παρουσιάζονται χορογραφίες μικρής κλίμακας.

07 Μαϊου 2015

"Arc" σημαίνει γέφυρα, και αυτό ακριβώς φιλοδοξεί να κάνει το φεστιβάλ που αρχίζει απόψε, για 7η χρονιά, στην Αθήνα: να γεφυρώσει τις καλλιτεχνικές δράσεις στο χορό. Μέχρι τις 10/5 λοιπόν το Arc for Dance Festival θα παρουσιάσει 20 χορογραφίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλες μικρής κλίμακας, δηλαδή διάρκειας 15' έως 40'. Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης, "Spring on Move", δίνει το στίγμα της: είναι αφιερωμένη στην άνοιξη και τους νέους δημιουργούς.

Την αυλαία σήμερα θα σηκώσουν οι "Απόπειρες Χορογραφίας" από την Ελλάδα, η παράσταση "Forstillinge" του Δανού Kasper Daugaard Poulsen και η χορογραφία "How to overcome the great tiredness?" του Βραζιλιάνου Eduardo Fukushima. Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Σύγχρονο Θέατρο στο Γκάζι. Αν σε ενδιαφέρει ό,τι καινούργιο συμβαίνει σήμερα στο χορό, μην το χάσεις!

Στις 20.30 στο Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι, προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, και Ιανός.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!