Η Ute Lemper στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - AllYou.gr

Search

Η Ute Lemper στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Έρχεται απόψε (26/5) να δημιουργήσει ατμόσφαιρα βερολινέζικου καμπαρέ.

26 Μαϊου 2015

Η σπουδαία περφόρμερ επιστρέφει σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής για να δώσει μια ακόμη παράσταση. Με τίτλο“Last Tango in Berlin”, υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι, που θα ξεκινήσει από το Βερολίνο, με τα λόγια τoυ Brecht και τη μουσική του Weill, τα τραγούδια των cabaret του μεσοπολεμικού Βερολίνου, θα συνεχιστεί στο ποιητικό σύμπαν των γαλλικών τραγουδιών των Brel, Piaf, Ferre, για να φτάσει στον αργεντίνικο κόσμο του tango Nuevo του Astor Piazzolla. Παράλληλα, θα παρουσιάσει δικά της κομμάτια, συνδέοντας έτσι το χθες με το σήμερα. 

Η καλλιτεχνική πορεία της Ute Lemper είναι συναρπαστική. Εκτείνεται στο θέατρο, τη μουσική, το χορό, τον κινηματογράφο, και την performance. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε ιστορικές παραστάσεις του Broadway και του West End αποσπώντας βραβεία, έχει επαινεθεί διεθνώς για την ερμηνεία μουσικών έργων κορυφαίων συνθετών και έχει συμπράξει με τις Συμφωνικές Ορχήστρες του Λονδίνου, του Ισραήλ, της Βοστόνης, του Βερολίνου, του Χόλυγουντ. 

Στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία Μεγάρου, τηλ. 210 7282333, Εκδοτήριο Ομήρου 8, Σύνταγμα, www.megaron.gr, www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, ReloadΑκολούθησε το allyou στο Instagram!