Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Ute Lemper στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Έρχεται απόψε (26/5) να δημιουργήσει ατμόσφαιρα βερολινέζικου καμπαρέ.


Γεωργία Κοντού

Η σπουδαία περφόρμερ επιστρέφει σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής για να δώσει μια ακόμη παράσταση. Με τίτλο“Last Tango in Berlin”, υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι, που θα ξεκινήσει από το Βερολίνο, με τα λόγια τoυ Brecht και τη μουσική του Weill, τα τραγούδια των cabaret του μεσοπολεμικού Βερολίνου, θα συνεχιστεί στο ποιητικό σύμπαν των γαλλικών τραγουδιών των Brel, Piaf, Ferre, για να φτάσει στον αργεντίνικο κόσμο του tango Nuevo του Astor Piazzolla. Παράλληλα, θα παρουσιάσει δικά της κομμάτια, συνδέοντας έτσι το χθες με το σήμερα. 

Η καλλιτεχνική πορεία της Ute Lemper είναι συναρπαστική. Εκτείνεται στο θέατρο, τη μουσική, το χορό, τον κινηματογράφο, και την performance. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε ιστορικές παραστάσεις του Broadway και του West End αποσπώντας βραβεία, έχει επαινεθεί διεθνώς για την ερμηνεία μουσικών έργων κορυφαίων συνθετών και έχει συμπράξει με τις Συμφωνικές Ορχήστρες του Λονδίνου, του Ισραήλ, της Βοστόνης, του Βερολίνου, του Χόλυγουντ. 

Στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία Μεγάρου, τηλ. 210 7282333, Εκδοτήριο Ομήρου 8, Σύνταγμα, www.megaron.gr, www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης