Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα δούμε μια παράσταση βασισμένη στο δημοτικό τραγούδι "Του Νεκρού Αδερφού"

Με τίτλο "Don't forget to go home", ανεβαίνει από την καλλιτεχνική ομάδα Kolektiva Balkana στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Γεωργία Κοντού

1995, Γιουγκοσλαβία. Η Μίλιτσα φυγαδεύεται από τον αδερφό της με ένα φορτηγό στην Ελλάδα. Ο Γιόβαν μετά από κάποιο καιρό μεταναστεύει και ο ίδιος στην Γερμανία. 20 χρόνια μετά, ένα δυσάρεστο γεγονός θα τους φέρει πίσω στο σπίτι όπου μεγάλωσαν και ο χρόνος ξεκινά να γυρίζει ανάποδα, φέρνοντας στην επιφάνεια ό,τι είχε θαφτεί από τον χρόνο και την απόσταση. 

Οι Kolektiva Balkana είναι μια σύμπραξη Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που έχουν ως βάση το Βερολίνο. Η παράστασή τους "Don't forget to go home" με αφετηρία την παραλογή «Του Νεκρού Αδερφού» διαπραγματεύεται τη μετανάστευση και τις βίαιες συνθήκες που οι μετανάστες βιώνουν καθημερινά στη σημερινή Ευρώπη. Μετά από μια σειρά παραστάσεων στο Βερολίνο, τώρα παρουσιάζεται έως τις 7/6 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. 

Κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, μέχρι τις 7/6, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα,  τηλ. 210 3418550. Προπώληση εισιτηρίων: στα ταμεία του ιδρύματος ή με πιστωτική κάρτα στο τηλ. 210 3418579 και στην ιστοσελίδα του ιδρύματος, www.mcf.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα