Το νέο βιβλίο του George R.R. Martin κυκλοφορεί σήμερα στα ελληνικά! - AllYou.gr

Search

Το νέο βιβλίο του George R.R. Martin κυκλοφορεί σήμερα στα ελληνικά!

Ο "Ιππότης των επτά βασιλείων" είναι το προοίμιο του "Game of Thrones".

02 Ιουνίου 2015

Τo AllYou.gr πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε μια... μυστική συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας: στο Athens Secret Quest, μια βραδιά αυστηρά για φαν του "Game of Thrones", με μουσική από το σάουντρακ της σειράς, δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου Cap Cap που φτιάχτηκαν ειδικά για το event πάνω σε συνταγές του "Game of Thrones" και φρέσκα-φρέσκα από το τυπογραφείο τα πρώτα αντίτυπα του νέου βιβλίου του George R. R. Martin "Ο ιππότης των επτά βασιλείων", το οποίο κυκλοφορεί σήμερα (2/6) στα βιβλιοπωλεία μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Στον "Ιππότη των επτά βασιλείων" ο μετρ της λογοτεχνίας του φανταστικού μάς μεταφέρει σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του "Game of Thrones". Το βιβλίο περιλαμβάνει τρεις ιστορίες που αποτελούν το προοίμιο του αριστουργήματος του George R. R. Martin με τίτλο "Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου". Στην εποχή όπου εκτυλίσσονται αυτές, η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθεί να κατέχει το Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες της τελευταίας δράκαινας παραμένουν ζωντανές. Τότε, ένας νεαρός περιπλανώμενος ιππότης, ο σερ Ντάνκαν ο Ψηλός, και ο μικροσκοπικός ακόλουθός του ο Εγκ, θα ζήσουν μια σειρά από περιπέτειες. Το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο... 

Αν λατρεύεις το "Game of Thrones", μη χάσεις αυτό το βιβλίο. Όχι μόνο θα το απολαύσεις, αλλά θα ανακαλύψεις και στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα την πλοκή και τους χαρακτήρες της θρυλικής σειράς.