Το νέο βιβλίο του George R.R. Martin κυκλοφορεί σήμερα στα ελληνικά! - AllYou.gr

Search

Το νέο βιβλίο του George R.R. Martin κυκλοφορεί σήμερα στα ελληνικά!

Ο "Ιππότης των επτά βασιλείων" είναι το προοίμιο του "Game of Thrones".

02 Ιουνίου 2015

Τo AllYou.gr πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε μια... μυστική συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας: στο Athens Secret Quest, μια βραδιά αυστηρά για φαν του "Game of Thrones", με μουσική από το σάουντρακ της σειράς, δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου Cap Cap που φτιάχτηκαν ειδικά για το event πάνω σε συνταγές του "Game of Thrones" και φρέσκα-φρέσκα από το τυπογραφείο τα πρώτα αντίτυπα του νέου βιβλίου του George R. R. Martin "Ο ιππότης των επτά βασιλείων", το οποίο κυκλοφορεί σήμερα (2/6) στα βιβλιοπωλεία μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Στον "Ιππότη των επτά βασιλείων" ο μετρ της λογοτεχνίας του φανταστικού μάς μεταφέρει σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του "Game of Thrones". Το βιβλίο περιλαμβάνει τρεις ιστορίες που αποτελούν το προοίμιο του αριστουργήματος του George R. R. Martin με τίτλο "Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου". Στην εποχή όπου εκτυλίσσονται αυτές, η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθεί να κατέχει το Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες της τελευταίας δράκαινας παραμένουν ζωντανές. Τότε, ένας νεαρός περιπλανώμενος ιππότης, ο σερ Ντάνκαν ο Ψηλός, και ο μικροσκοπικός ακόλουθός του ο Εγκ, θα ζήσουν μια σειρά από περιπέτειες. Το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο... 

Αν λατρεύεις το "Game of Thrones", μη χάσεις αυτό το βιβλίο. Όχι μόνο θα το απολαύσεις, αλλά θα ανακαλύψεις και στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα την πλοκή και τους χαρακτήρες της θρυλικής σειράς.

Hot αυτή τη στιγμή!

INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
BEAUTY TIPS

3+1 τρικ για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται ξεκούραστο

Mάθε τι πρέπει να κάνεις εκείνες τις ημέρες που η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα προσοχή!
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η έρευνα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει υπόψη κάθε τεμπέλα

Οι επιστήμονες έρχονται να δικαιώσουν τους… φυγόπονους και να μιλήσουν με στοιχεία για το δικαίωμα στην τεμπελιά.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!