Η σημερινή βραδιά θα είναι jazz - AllYou.gr

Search

Η σημερινή βραδιά θα είναι jazz

Θα πάμε στο 15ο Athens Jazz Festival στην Τεχνόπολη.

04 Ιουνίου 2015

Το καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό φεστιβάλ της τζαζ μουσικής επέστρεψε στην Τεχνόπολη, φέτος ως μια σύμπραξη του Δήμου Αθηναίων με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Από χτες (3/6) και μέχρι τις 7/6 ο χώρος φιλοξενεί συναυλίες μουσικών από όλο τον κόσμο και άλλα event. Σήμερα, συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει live από τους Athina Kontou & Band από τη Γερμανία, Andreas Rodosthenous Ethnic Jazz Ensemble από την Κύπρο, Nigun από την Ουγγαρία και Orange Trane από την Πολωνία.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ η φωτογραφική ομάδα Metapolis παρουσιάζει στις Δεξαμενές Καθαρισμού την έκθεση φωτογραφίας “Truth & Lies”, μια μελέτη πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την καθημερινότητα, η αίθουσα Νέοι Φούρνοι φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση "Ηχογραφίες" του Σπύρου Βαγγγελάκη, όπου ο δημιουργός έχει αποτυπώσει μουσικές συναντήσεις από όλο τον κόσμο, ενώ οι δημιουργοί του Meet Market διαθέτουν τα καλούδια τους για πέντε ολόκληρες μέρες.

Αν έχεις πιτσιρίκια, προγραμμάτισε την επίσκεψή σου στο φεστιβάλ για τις 6/6, όταν θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα “Jazz for kids”, ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιαστικής δημιουργίας με το δεξιοτέχνη των κρουστών Αλέξανδρο Χρηστίδη.

Έως τις 7/6 στην Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3475518, www.technopolis-athens.com 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!