Σήμερα θα βρεθούμε... "Μακριά από το πλήθος" - AllYou.gr

Search

Σήμερα θα βρεθούμε... "Μακριά από το πλήθος"

Θα παρακολουθήσουμε τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος.

29 Ιουνίου 2015

Μερικές φορές, όπως απόψε, έχουμε ανάγκη να δραπετεύσουμε για λίγο από την επικαιρότητα. Και ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη διέξοδος, από μια βραδιά στο σινεμά; Η επιλογή μας θα είναι το "Μακριά από το πλήθος", η καινούρια κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Τόμας Χάρντι.

Ηρωίδα του, η Μπάθσιμπα Έβερντιν (Κάρεϊ Μάλιγκαν), μια ανεξάρτητη και δυναμική νεαρή γυναίκα που κληρονομεί τη φάρμα του θείου της. Οικονομικά αυτόνομη, κάτι σπάνιο στη βικτωριανή εποχή, όμορφη και πεισματάρα, προσελκύει τρεις πολύ διαφορετικούς αλλά αποφασισμένους μνηστήρες: τον Γκάμπριελ Όουκ (Ματίας Σένερτς), ένα βοσκό μαγεμένο από την ισχυρογνωμοσύνη της, τον Φρανκ Τρόι (Τομ Στέριτζ), έναν όμορφο και απερίσκεπτο λοχία, και τον Ουίλιαμ Μπόλντγουντ (Μάικλ Σιν), έναν ευκατάστατο και ώριμο εργένη. 

Θα μπορούσαμε να περιμένουμε ένα ακόμη τυπικό δράμα εποχής, αλλά βασιζόμαστε στους συντελεστές για κινηματογραφικές ανατροπές. Στο σενάριο συναντάμε το διακεκριμένο Βρετανό συγγραφέα Ντέιβιντ Νίκολς, ενώ στη σκηνοθεσία μια απρόσμενη συνεργασία, τον Δανό Τόμας Βίντερμπεργκ, έναν από τους ιδρυτές του αβάν-γκαρντ κινηματογραφικού κινήματος Dogme 95.

Προβάλλεται στους κινηματογράφους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!