Σήμερα θα μπούμε σε μεγάλα διλήμματα... στο Meet Market - AllYou.gr

Search

Σήμερα θα μπούμε σε μεγάλα διλήμματα... στο Meet Market

Θα ξεφύγουμε για λίγο από το κλίμα του φόβου και της μιζέριας και θα αναρωτηθούμε αν είναι καλύτερο να αγοράσουμε το μπλε ή το κόκκινο φουλάρι.

05 Ιουλίου 2015

Οι απανωτές ακυρώσεις εκδηλώσεων και παραστάσεων των τελευταίων ημερών μάς στερούν από τις διεξόδους που τόσο έχουμε ανάγκη, τώρα που το ένα σενάριο καταστροφής διαδέχεται το άλλο. Ευτυχώς το Meet Market καλά κρατεί: πραγματοποιείται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλιστα στον κατάφυτο κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με θέα την Ακρόπολη.

Αυτή θα είναι λοιπόν η μικρή απόδρασή μας για σήμερα, όπου μας περιμένουν πάνω από σαράντα πάγκοι με χειροποίητα προϊόντα από ανεξάρτητους σχεδιαστές, από είδη σπιτιού μέχρι σπιτικές λιχουδιές, μουσική από djs, αλλά και διαδραστικά παιχνίδια για τα πιτσιρίκια. Ίσως ενδώσουμε και σε ένα μικρό δωράκι στον εαυτό μας. Άλλωστε όπως λέει και το τραγούδι, κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει.

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Αθήνα, www.themeetmarket.gr Ώρες λειτουργίας: 13-23.00.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!