Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το 9ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo αρχίζει

H περιοδεία του ξεκινάει σήμερα από την Αντίπαρο.


Γεωργία Κοντού

Πανελλαδική πρεμιέρα για μικρά κινηματογραφικά διαμαντάκια στην Αντίπαρο. Το νησί φιλοξενεί από σήμερα το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo, το οποίο μάς προτείνει περίπου 4.000 ταινίες μικρού μήκους από 68 χώρες -μυθοπλασίας, κινουμένου σχεδίου, ντοκιμαντέρ και πειραματικά φιλμ- ανάμεσα σε αυτές και τις καλύτερες συμμετοχές από τα διεθνή φεστιβάλ των Κανών, του Σάντανς κ.λπ.

Φέτος η διοργάνωση εγκαινιάζει το νέο διαγωνιστικό τμήμα Architecture Film Day και ενσωματώνει αφιερώματα στον ιταλικό κινηματογράφο, με βραβευμένες ταινίες από το Ιnternational Film Festival Sardinia, καθώς και στον κορεάτικο κινηματογράφο. Ο πρώτος σταθμός του Psarokokalo είναι η Αντίπαρος (9-15/7), όπου οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο θερινό κινηματογράφο Ολίαρο, με επόμενες στάσεις τη Μύκονο (29-31/7, Καλλιτεχνικός Σταθμός της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών) και την Ύδρα (8-10/10, Καλλιτεχνικός Σταθμός). Θα ολοκληρώσει τη φετινή διαδρομή του στην Αθήνα (16-17/10), όπου θα φιλοξενηθεί το Film Market Psarokokalo.

Περισσότερες πληροφορίες: www.psarokokalo.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.