Ποια ήταν τελικά η Έιμι Γουάινχαουζ; - AllYou.gr

Search

Ποια ήταν τελικά η Έιμι Γουάινχαουζ;

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο ντοκιμαντέρ ("Amy"), το οποίο προσπαθεί να φωτίσει την προσωπικότητα της χαρισματικής ερμηνεύτριας που έφυγε νωρίς.

14 Ιουλίου 2015

Απόψε έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού: με την Έιμι Γουάινχαουζ, το κορίτσι της σόουλ-τζαζ που με τον πρόωρο χαμό της ενίσχυσε το μύθο ότι οι σπουδαιότεροι σταρ φεύγουν στα 27 χρόνια τους. Θα παρακολουθήσουμε το νέο ντοκιμαντέρ "Amy", που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ Κανών. 

Οι συντελεστές του, ο σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια, ο παραγωγός Τζέιμς Γκέι Ρις και ο μοντέρ Κρις Κινγκ, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν σαρώσει τα βραβεία και τους επαίνους για το ντοκιμαντέρ «Senna» γύρω από τη ζωή του διάσημου Βραζιλιάνου οδηγού Formula 1, τώρα επιχείρησαν να ρίξουν φως στην αληθινή ιστορία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, στήνοντας μια αφήγηση που εκτείνεται από την παιδική ηλικία της στο βόρειο Λονδίνο μέχρι το θάνατό της το 2011 από δηλητηρίαση από αλκοόλ. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την αληθινή Έιμι πίσω από το διάσημο όνομα, αλλά και να ανακαλύψουμε ακυκλοφόρητα τραγούδια της, τα οποία ακούγονται για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ. 

Προβάλλεται στις αίθουσες.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!