Η Marcia Malsar έδωσε μάθημα ζωής μέσα από την πιο περήφανη πτώση - AllYou.gr

Search

Η Marcia Malsar έδωσε μάθημα ζωής μέσα από την πιο περήφανη πτώση

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν στο Ρίο εδώ και λίγες ώρες και η Τελετή Έναρξης είχε μια συγκλονιστική στιγμή που δε γίνεται να ξεχάσει κανείς.

09 Σεπτεμβρίου 2016
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να υπάρχει ψυχή που να πατήσει το play σε αυτό το βίντεο από την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων και να μην ανατριχιάσει. Η Βραζιλίανα Μarcia Malsar έχει γίνει εδώ και μερικές ώρες θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Και αυτό γιατί κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όχι μόνο να ενσαρκώσει το πνεύμα της συγκεκριμένης διοργάνωσης αλλά και να γίνει ο συμβολισμός της ίδια της ζωής.

Η παραολυμπιονίκης του 1984, μπήκε στο στάδιο Μαρακανά κρατώντας την ολυμπιακή φλόγα, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς. Συνέχισε την πορεία της περήφανα, με τη βοήθεια του ειδικού μπαστουνιού της. Κάποια στιγμή, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος. Δεν άφησε στιγμή να περάσει. Σηκώθηκε, έπιασε ξανά την δάδα δεχόμενη τη βοήθεια δύο εκπροσώπων της διοργάνωσης και συνέχισε. Γελαστή και με τα χειροκροτήματα από τις κερκίδες να τραντάζουν το στάδιο.

Το καλύτερο σχόλιο γι' αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, νομίζω ανήκει στο Twitter των Παραολυπιακών αγώνων: "Αυτό που μας ορίζει είναι το πόσο καλά σηκωνόμαστε μετά από μια πτώση".  Μarcia Malsar, σε ευχαριστούμε για το τόσο όμορφο μάθημα που μας έδωσες σε ζωντανή μετάδοση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!