Τα κτίρια του Παρισιού φωνάζουν "φίλα με" - AllYou.gr

Search

Τα κτίρια του Παρισιού φωνάζουν "φίλα με"

Ένα υπέροχο street project κλέβει τις εντυπώσεις στην πόλη του Φωτός.

24 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

Ο Julien Nonnon είναι ένας γάλλος street artist που έγινε θέμα συζήτησης τον Σεπτέμβριο του 2015, χάρη στις εικόνες που προέβαλε στους τοίχους της πόλης του Φωτός. Τότε, ζώα ντυμένα με επίσημα ρούχα, "απλωνόντουσαν" επάνω στα κτίρια και έδιναν στο Παρίσι μια διαφορετική εικόνα. Φέτος, ο ίδιος καλλιτέχνης επανήρθε με ένα πολύ πιο ερωτικό project υπό τον τίτλο #le_baiser.  Εικόνες με περισσότερα από 100 ζευγάρια να ανταλλάσσουν φιλιά, φώτισαν σημεία της πόλης και έκαναν τον κόσμο να μπει σε ακόμα πιο ρομαντική διάθεση, περπατώντας στην πόλη που έχει ταυτιστεί με τον έρωτα.

Την έμπνευση για το project, έδωσε φράση του Γάλλου ποιητή Alfred de Musset: "Η μόνη αληθινή γλώσσα στον κόσμο είναι το φιλί". Μέσα από τη δουλειά του, ο Nonnon ευελπιστεί να διαδώσει την αγάπη και το χαμόγελο σε όλη την πόλη. 

Το project ήταν μέρος διοργάνωσης που έλαβε χώρα στις αρχές του Οκτωβρίου αλλά ο Nonnon δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί. Στοχεύει να συνεχίσει να προβάλει φιλιά σε όλο τον κόσμο, με ένα και μόνο σύνθημα: "ας φιληθούμε"!

pariskissingproject.jpgpariskissingproject2.jpgpariskissingproject3.jpgpariskissingproject4.jpgpariskissingproject5.jpg

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ερωτική ζωή των Ελλήνων προεκλογικά

Διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 600 ατόμων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με ισόποση συμμετοχή, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας…

Πυρετός μουσειακός το Σαββατόβραδο

Τα μουσεία γιορτάζουν στις 18/5 και μας περιμένουν με πολλές εκπλήξεις!

Η Rihanna είναι η πρώτη woman in colour Ambassador του "LVMH"!

Πώς η νέα της συνεργασία είναι το statement της χρονιάς;