Πώς θα γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη το 2050; - AllYou.gr

Search

Πώς θα γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη το 2050;

Vegan μπριζόλες και κβαντικό βούτυρο στην τροφή του μέλλοντος.

08 Φεβρουαρίου 2018

Στην τροφή του μέλλοντος οι ώρες του brunch θα εκτείνονται από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Οποιαδήποτε γεύματα λαμβάνουν χώρα εκτός αυτών των ωρών θα αποκαλούνται «νυχτερινές λιγούρες».

Στην τροφή του μέλλοντος οι έφηβοι θα έχουν σταματήσει να τρώνε κάψουλες απορρυπαντικών αλλά θα ζεσταίνουν το νερό για τον καφέ τους στον κάδο του πλυντηρίου, στο πρόγραμμα «επίμονοι λεκέδες». Γιατί; Επειδή μπορούν.

Στην τροφή του μέλλοντος δεν θα επενδύουμε σε ράβδους χρυσού αλλά σε μπάρες σοκολάτας, που θα έχουν γίνει το απόλυτο είδος πολυτελείας.

Στην τροφή του μέλλοντος τα στερεότυπα θα επιβιώνουν πιο δυνατά από ποτέ. Όλα τα ποτά θα κυκλοφορούν σε μια ροζέ εκδοχή, γιατί οι ειδικοί στο μάρκετινγκ θα πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα πιάσουν το γυναικείο κοινό.

Στην τροφή του μέλλοντος δεν θα υπάρχει πείνα, αφού οι ειδικοί στο μάρκετινγκ θα την έχουν λανσάρει ξανά ως «μη κορεσμό».

Στην τροφή του μέλλοντος οι κονσέρβες ντομάτας δεν θα εμπνέουν τη μόδα και την τέχνη αλλά το αντίστροφο: οι foodstagrammers θα συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτοφωτογραφίσει συλλεκτικές κονσέρβες ντομάτας με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton και πακέτα μακαρονιών Balenciaga.

Στην τροφή του μέλλοντος θα έχει κάνει την εμφάνισή της η κβαντική κουζίνα: το βούτυρο θα βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές καταστάσεις, θα είναι αλατισμένο και ανάλατο μαζί. 

Στην τροφή του μέλλοντος κάθε γεύμα θα είναι waste-free. Οι πλούσιοι θα τρώνε με βρώσιμα μαχαιροπίρουνα και οι φτωχοί υπηρέτες τους (που θα αποκαλούνται personal assistants) θα τρώνε τα βρώσιμα μαχαιροπίρουνα.

Στην τροφή του μέλλοντος η Τσικνοπέμπτη θα γιορτάζεται με vegan μπριζόλες. Οι ελάχιστοι αληθινοί κρεατοφάγοι του πλανήτη θα ζουν στην παρανομία και θα οργανώνουν γλέντια σε μυστικά στέκια, όπου η μυρωδιά του κουνουπιδιού που βράζει στην κατσαρόλα θα καμουφλάρει την τσίκνα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!