Τις ημέρες που όλα σου φταίνε, Think Pig - AllYou.gr

Search

Τις ημέρες που όλα σου φταίνε, Think Pig

Ανακάλυψε τα σκιτσάκια της Μαριλένας και της Αθηνάς*,  που θεραπεύουν τον έρωτα και κάθε νόσο.

16 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Γωγώ Καρκάνη

Είναι κάτι μέρες που ο λαμπερός ανοιξιάτικος ήλιος τσουρουφλίζει την επιδερμίδα σου και τη γεμίζει με πανάδες και ρυτίδες, που το κελάηδημα των πουλιών τρυπά τα αυτιά σου, που η γύρη των λουλουδιών κάνει τη μύτη σου να τρέχει σαν βρύση και τα μάτια σου να κοκκινίζουν και που οι μελισσούλες βουίζουν στα αυτιά σου προκαλώντας σου πονοκέφαλο. 

Είναι κάτι μέρες δύσκολες, επειδή περιμένεις περίοδο, υποφέρεις από εποχιακή αλλεργία, εκείνος δεν σου έστειλε μήνυμα ή γιατί, απλά, έχεις μονίμως τα νεύρα σου και όλες οι μέρες σου είναι δύσκολες. Αυτό που χρειάζεσαι εκείνες τις μέρες (πέρα από το να σου στείλει εκείνος μήνυμα) είναι μια φίλη που θα αντιμετωπίσει με χιούμορ τα μικρά ή μεγαλύτερα βάσανά σου, κάνοντάς τα να μοιάζουν μικρότερα και από τη γύρη των λουλουδιών, ώστε να πάψουν να γαργαλούν τα ρουθούνια σου. 

Αν δεν έχεις μια τέτοια φίλη, ή αν εκείνες τις μέρες δεν απαντάει στο τηλέφωνο, κάνε «κλικ» στη σελίδα των Think Pig (thinkpig.gr) και απόλαυσε τα σκιτσάκια τους. Ακόμα καλύτερα, κάνε δώρο στον εαυτό σου κάποιο από τα αντικείμενα που κοσμούν αυτά τα σκιτσάκια ή, ακόμα ακόμα καλύτερα, το καινούριο λεύκωμά τους, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

Οι Think Pig, κατά κόσμον Μαριλένα ή «ροζ κορίτσι» και Αθηνά ή «κόκκινο κορίτσι», διακωμωδούν τα κλισέ, βγάζουν τη γλώσσα στην πολιτική ορθότητα, μιλούν με ειλικρίνεια αλλά αυθεντικότητα για τις λύπες, τις χαρές, τα άγχη, τις απώλειες και τα προβλήματά τους, που παρεμπιπτόντως συμπίπτουν με τα δικά μας. 

Το χιούμορ τους τις κακές μέρες θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρη και τις καλές θα σε απογειώσει με ένα ξεκαρδιστικό γέλιο.

Απόλαυσε δείγμα της δουλειάς τους παρακάτω:

* Το allyou.gr είχε ανακαλύψει τη Μαριλένα και την Αθηνά πολύ νωρίς! Και η Κάτια Μηλιαράκη (μας), τότε, τους είχε κάνει και συνέντευξη

51.jpg73b.jpg21.jpg77.jpg9.jpg

 

INFO

key11.jpg

Think Pig: Το βιβλίο
Κυκλοφορεί από την Key BooksΑκολούθησε το allyou στο Instagram!