Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τις ημέρες που όλα σου φταίνε, Think Pig

Ανακάλυψε τα σκιτσάκια της Μαριλένας και της Αθηνάς*,  που θεραπεύουν τον έρωτα και κάθε νόσο.


Γωγώ Καρκάνη

Είναι κάτι μέρες που ο λαμπερός ανοιξιάτικος ήλιος τσουρουφλίζει την επιδερμίδα σου και τη γεμίζει με πανάδες και ρυτίδες, που το κελάηδημα των πουλιών τρυπά τα αυτιά σου, που η γύρη των λουλουδιών κάνει τη μύτη σου να τρέχει σαν βρύση και τα μάτια σου να κοκκινίζουν και που οι μελισσούλες βουίζουν στα αυτιά σου προκαλώντας σου πονοκέφαλο. 

Είναι κάτι μέρες δύσκολες, επειδή περιμένεις περίοδο, υποφέρεις από εποχιακή αλλεργία, εκείνος δεν σου έστειλε μήνυμα ή γιατί, απλά, έχεις μονίμως τα νεύρα σου και όλες οι μέρες σου είναι δύσκολες. Αυτό που χρειάζεσαι εκείνες τις μέρες (πέρα από το να σου στείλει εκείνος μήνυμα) είναι μια φίλη που θα αντιμετωπίσει με χιούμορ τα μικρά ή μεγαλύτερα βάσανά σου, κάνοντάς τα να μοιάζουν μικρότερα και από τη γύρη των λουλουδιών, ώστε να πάψουν να γαργαλούν τα ρουθούνια σου. 

Αν δεν έχεις μια τέτοια φίλη, ή αν εκείνες τις μέρες δεν απαντάει στο τηλέφωνο, κάνε «κλικ» στη σελίδα των Think Pig (thinkpig.gr) και απόλαυσε τα σκιτσάκια τους. Ακόμα καλύτερα, κάνε δώρο στον εαυτό σου κάποιο από τα αντικείμενα που κοσμούν αυτά τα σκιτσάκια ή, ακόμα ακόμα καλύτερα, το καινούριο λεύκωμά τους, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

Οι Think Pig, κατά κόσμον Μαριλένα ή «ροζ κορίτσι» και Αθηνά ή «κόκκινο κορίτσι», διακωμωδούν τα κλισέ, βγάζουν τη γλώσσα στην πολιτική ορθότητα, μιλούν με ειλικρίνεια αλλά αυθεντικότητα για τις λύπες, τις χαρές, τα άγχη, τις απώλειες και τα προβλήματά τους, που παρεμπιπτόντως συμπίπτουν με τα δικά μας. 

Το χιούμορ τους τις κακές μέρες θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρη και τις καλές θα σε απογειώσει με ένα ξεκαρδιστικό γέλιο.

Απόλαυσε δείγμα της δουλειάς τους παρακάτω:

* Το allyou.gr είχε ανακαλύψει τη Μαριλένα και την Αθηνά πολύ νωρίς! Και η Κάτια Μηλιαράκη (μας), τότε, τους είχε κάνει και συνέντευξη

51.jpg73b.jpg21.jpg77.jpg9.jpg

 

INFO

key11.jpg

Think Pig: Το βιβλίο
Κυκλοφορεί από την Key Books

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός