Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Εξυμνώντας την αγάπη

Με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο που είναι και αυτός που μας αρέσει



Η Lacta ίσως βρήκε τον μόνο λόγο να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα της αγάπης, την αγάπη γενικότερα, τον έρωτα, τη ζωή, τον συνάνθρωπό μας... και αυτός δεν είναι άλλος από την διαφορετικότητα.

Η εταιρία εξυμνεί την διαφορετικότητα και την γιορτάζει με 28 ζευγάρια που επιβεβαιώνουν ότι.. ναι, η αγάπη είναι το μόνο που μπορεί να ενώσει τον μάταιο τούτο κόσμο και να δώσει πραγματικό νόημα στην μικρή και απειροελάχιστη ζωή μας.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είμαι από μια άκρη και να δω την φάτσα διαφόρων (κρυφο)ομοφοβικών, (κρυφό και φανερό)ρατσιστών, ακροδεξιών, θρησκόληπτων ετσέτερα...

Πάρε μια γεύση από την καμπάνια #actforlove

vaso-kostas.jpg

 

Η Βάσω και ο Κώστας είναι 1,5 χρόνο ζευγάρι και κάνουν τα πάντα μαζί. Συζούν, ταξιδεύουν ενώ συνεργάζονται ακόμα και στη δουλειά. Και οι δύο ασχολούνται με τη γυμναστική, καθώς ο Κώστας είναι και παραολυμπιονίκης. Γνωρίστηκαν μέσω των social media και δεν άργησαν να ερωτευτούν. Το μόνο που ονειρεύονται είναι να ζήσουν ευτυχισμένοι.

«Όπου υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει εμπόδιο.»

giannis-dimitris.jpg

 

Η σχέση τους μετρά σχεδόν 21 χρόνια. Είναι μαζί τόσο στη ζωή, όσο και στη δουλειά αλλά δεν έχουν συγκατοικήσει ποτέ και πιστεύουν ότι μπορεί αυτό να έχει βοηθήσει τη σχέση τους να αντέξει στο χρόνο. Πιστεύουν ότι σκοπός είναι να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα που έχουν εγγραφεί στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε συνειδητά να μην κρίνουμε βάσει αυτών.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα.»

 

elisavet-basirou.jpg 

Η Ελισάβετ και ο Μπασιρού γνωρίστηκαν μέσω social media. Στην αρχή εκείνη θεωρούσε ότι είχαν υπερβολικά πολλές διαφορές για να προχωρήσει η σχέση τους. Διαφορά εθνικότητας, κουλτούρας, θρησκείας και ηλικίας. Τελικά όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Σήμερα έχουν τη δική τους οικογένεια.

«Πολλά δεδομένα που είχα στο μυαλό μου για τις σχέσεις, δεν ισχύουν.»

 

efi-nikos.jpg 

Η Έφη και ο Νίκος γνωρίστηκαν πριν ένα μήνα. Αυτό που τράβηξε την Έφη σε αυτόν, πριν ακόμα τον γνωρίσει, ήταν η ξεχωριστή εμφάνισή του. Το κατάλευκο δέρμα και τα πολύ ανοιχτόχρωμα μαλλιά του Νίκου που έχει γεννηθεί με αλμπινισμό ήταν αυτά που την έκαναν να τον ερωτευτεί.

«Δεν αισθάνομαι διαφορετικός. Αισθάνομαι ένα με όλους τους άλλους.»

 

maria-avrilia.jpg 

Η Αυρηλία και η Μαρία ερωτεύθηκαν μια Πρωτομαγιά. Δεν πιστεύουν στην έννοια της διαφορετικότητας γιατί νιώθουν πως όλα τα ζευγάρια έχουν ένα κοινό και αυτό είναι η αγάπη.

«Η αγάπη δεν χωράει στερεότυπα.»

 

despoina-giannis.jpg 

Η Δέσποινα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν σαν φοιτητές στη Γυμναστική Ακαδημία. Ήταν αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη ματιά». Η σχέση τους έγινε πιο δυνατή μετά το ατύχημα του Γιάννη. Επειδή αυτό συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουν την αγάπη τους για έναν ακόμα λόγο: γιατί απέδειξε ότι ξεπερνάει κάθε δυσκολία.

«Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη διαφορετικότητα είναι θέμα παιδείας.»

 

souzi-giorgos.jpg 

Η Σούζυ και ο Γιώργος έγιναν ζευγάρι πριν 2 χρόνια. Σήμερα συγκατοικούν και κάνουν σχέδια μαζί για το μέλλον. Έχουν συναντήσει ανθρώπους που τους θεωρούν διαφορετικό ζευγάρι, αλλά δεν αισθάνονται αμήχανα με αυτό.

«Το κοινό σε όλα τα ζευγάρια είναι η αγάπη.»

 

nektarios-giannis.jpg 

Ο Νεκτάριος και ο Γιάννης είναι μαζί περίπου 7 χρόνια. Πρόσφατα υιοθέτησαν κι ένα κουτάβι. Κάποιες φορές τους έχουν αντιμετωπίσει σαν διαφορετικό ζευγάρι αν και δεν θα έπρεπε. Γιατί δύο άνθρωποι που αγαπιούνται δεν θα έπρεπε να θεωρούνται κακό παράδειγμα ή στόχος για οποιονδήποτε.

«Είμαστε απλά δύο άνθρωποι που αγαπιούνται.»

eirini-panos.jpg 

Η Ειρήνη και ο Πάνος γνωρίστηκαν από ένα λάθος τηλεφώνημα. Εκείνος ερωτεύτηκε τη φωνή της και αποφάσισε να την ξανακούσει. Σαν ζευγάρι κάνουν τα πάντα μαζί, απλά κάποιες φορές χρειάζεται να βρίσκουν το δικό τους τρόπο, λόγω του ότι ο Πάνος έχει χάσει την όρασή του.

«Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό από τα άλλα ζευγάρια. Απλώς κάποιες δυσκολίες μεγαλύτερες.»

xrysanthi-bart.jpg 

Ο Bart είναι 2.05 και η Χρυσάνθη περίπου 1.60.

Αν και γεννημένοι εκείνη στην Κρήτη κι εκείνος στην Ολλανδία, αυτή που έχει την υπομονή Ολλανδού είναι η Χρυσάνθη, ενώ ο Bart έχει ελληνικό ταμπεραμέντο. Αυτό που αγαπάει πάνω του η Χρυσάνθη είναι ότι μπορεί να μοιάζει με γίγαντα, αλλά είναι ένα μεγάλο παιδί.

«Αν και μοιάζουμε αντίθετοι, μαζί βρίσκουμε ισορροπία.»

Δες ολόκληρη την καμπάνια εδώ

 

Κεντρική φωτό: Lacta Act for Love

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ