Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Κι όμως, μπορείς να έχεις προσωπικό διακοσμητή χωρίς να δίνεις μια περιουσία

Η επανάσταση στο Deco λέγεται Luther’s και υπόσχεται να σου μεταμορφώσει το σπίτι εύκολα και διαδικτυακά.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Ο χειμώνας καταφθάνει και όποιος πει ότι δεν εστιάζει περισσότερο στο σπίτι του αυτούς τους κρύους μήνες του χρόνου μάλλον λέει ψέματα. Η εποχή είναι η ιδανική για χουχούλιασμα και συναντήσεις κατ' οίκον. Όμως, και το σπίτι θέλει την ανανέωση του για να νιώσεις και εσύ καλύτερα σε αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι για ανανεώσεις χώρου, το ίντερνετ έχει πολλές προτάσεις. Να, μπες για παράδειγμα στο Pinterest και βρες κάθε λογής diy. Ωστόσο, όλα είναι λίγο – πολύ ξεκομμένα από το χώρο και δεν κάθονται ακριβώς στα μέτρα σου. Είναι "περίπου" αυτό που φαντάζεσαι, όχι ακριβώς αυτό που θες. Ε, αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το Luther’s. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία, που απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν το ίντερνετ (άρα σχεδόν σε όλους) και διαθέτουν ελάχιστα χρήματα για να μεταμορφώσουν το χώρο τους.

Τι κάνει; Ουσιαστικά σου παραχωρεί έναντι πολύ λογικής τιμής, έναν προσωπικό διακοσμητή! Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνεις στο www.luthers.gr, απαντάς σε μερικές ερωτήσεις που αφορούν τις προτιμήσεις σου στη διακόσμηση, στέλνεις σε φωτογραφία τον χώρο που θέλεις να αλλάξεις. Μετά, ο διακοσμητής εργάζεται αποκλειστικά για εσένα και το στυλ διακόσμησης που θέλεις να έχει ο χώρος των ονείρων σου. Διαμορφώνει 2 ολοκληρωμένες προτάσεις, με βάση το budget που έχεις επιλέξει, και σου τις παρουσιάζει, πάντα online, από την άνεση του σπιτιού σου. Αφού συζητήσεις μαζί του και καταλήξεις, η ιδέα τελειοποιείται! 

Επίσης, μαζί με τις υπηρεσίες Luther’s θα βρεις στο www.luthers.gr άρθρα και σκέψεις για τη διακόσμηση, καθώς και ένα υπέροχο ηλεκτρονικό κατάστημα με art objects για τις αγορές σου! 

New age πράγματα. Τώρα μπορείς να έχεις και εσύ τον προσωπικό σου διακοσμητή, χωρίς να μείνεις ταπί. Δοκίμασε το!


 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30