Κι όμως, μπορείς να έχεις προσωπικό διακοσμητή χωρίς να δίνεις μια περιουσία - AllYou.gr

Search

Κι όμως, μπορείς να έχεις προσωπικό διακοσμητή χωρίς να δίνεις μια περιουσία

Η επανάσταση στο Deco λέγεται Luther’s και υπόσχεται να σου μεταμορφώσει το σπίτι εύκολα και διαδικτυακά.

> ΣΠΙΤΙ ::
08 Νοεμβρίου 2016

Ο χειμώνας καταφθάνει και όποιος πει ότι δεν εστιάζει περισσότερο στο σπίτι του αυτούς τους κρύους μήνες του χρόνου μάλλον λέει ψέματα. Η εποχή είναι η ιδανική για χουχούλιασμα και συναντήσεις κατ' οίκον. Όμως, και το σπίτι θέλει την ανανέωση του για να νιώσεις και εσύ καλύτερα σε αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι για ανανεώσεις χώρου, το ίντερνετ έχει πολλές προτάσεις. Να, μπες για παράδειγμα στο Pinterest και βρες κάθε λογής diy. Ωστόσο, όλα είναι λίγο – πολύ ξεκομμένα από το χώρο και δεν κάθονται ακριβώς στα μέτρα σου. Είναι "περίπου" αυτό που φαντάζεσαι, όχι ακριβώς αυτό που θες. Ε, αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το Luther’s. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία, που απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν το ίντερνετ (άρα σχεδόν σε όλους) και διαθέτουν ελάχιστα χρήματα για να μεταμορφώσουν το χώρο τους.

Τι κάνει; Ουσιαστικά σου παραχωρεί έναντι πολύ λογικής τιμής, έναν προσωπικό διακοσμητή! Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνεις στο www.luthers.gr, απαντάς σε μερικές ερωτήσεις που αφορούν τις προτιμήσεις σου στη διακόσμηση, στέλνεις σε φωτογραφία τον χώρο που θέλεις να αλλάξεις. Μετά, ο διακοσμητής εργάζεται αποκλειστικά για εσένα και το στυλ διακόσμησης που θέλεις να έχει ο χώρος των ονείρων σου. Διαμορφώνει 2 ολοκληρωμένες προτάσεις, με βάση το budget που έχεις επιλέξει, και σου τις παρουσιάζει, πάντα online, από την άνεση του σπιτιού σου. Αφού συζητήσεις μαζί του και καταλήξεις, η ιδέα τελειοποιείται! 

Επίσης, μαζί με τις υπηρεσίες Luther’s θα βρεις στο www.luthers.gr άρθρα και σκέψεις για τη διακόσμηση, καθώς και ένα υπέροχο ηλεκτρονικό κατάστημα με art objects για τις αγορές σου! 

New age πράγματα. Τώρα μπορείς να έχεις και εσύ τον προσωπικό σου διακοσμητή, χωρίς να μείνεις ταπί. Δοκίμασε το!


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!