Η εφαρμογή που θα σου βρει ποιο είδος θέρμανσης σου ταιριάζει - AllYou.gr

Search

Η εφαρμογή που θα σου βρει ποιο είδος θέρμανσης σου ταιριάζει

Η Leroy Merlin θα σε κάνει ήρωα της ζεστασιάς, με λίγα μόνο κλικ.

> ΣΠΙΤΙ ::
10 Νοεμβρίου 2016

Ο Νοέμβριος κοντεύει να φτάσει στα μισά του και τα πρώτα κρύα είναι εδώ. Το καλοριφέρ έχει γίνει είδος πολυτελείας, αλλά εσύ δε μπορείς να ξεπαγιάζεις! Ψάχνεις να βρεις το είδος θέρμανσης που σου ταιριάζει, λοιπόν, αλλά όπως είναι λογικό "χάνεσαι" μέσα στις πολλές επιλογές που υπάρχουν. Ε, ώρα να μπει τέλος σε αυτό το πελάγωμα με τη βοήθεια της Leroy Merlin

Με το μήνυμα «Γίνε ο ήρωας της ζεστασιάς», η γνωστή εταιρεία που έχει κάθε λύση για κάθε σπίτι, σε προσκαλεί να γνωρίσεις τις διαφορετικές προτάσεις θέρμανσης που προσφέρουν συσκευές προηγμένης τεχνολογίας από αξιόπιστους κατασκευαστές και να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Και για να μη χαθείς στην πληροφορία, σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία να κάνεις τη σωστή επιλογή. 

Μιλάμε για την εφαρμογή που φιλοξενείται στο landing page του website της, με την οποία μοιράζεται την τεχνογνωσία της ομάδας της για να σε βοηθήσει να επιλέξεις την πιο κατάλληλη θέρμανση για τις ανάγκες του χώρου σου, με έναν εύκολο και διαδραστικό τρόπο. Πλοηγείσαι, απαντάς και βρίσκεις αυτό που όντως σου ταιριάζει! Μαθαίνεις τις διαφορές που έχει για παράδειγμα το αερόθερμο με τον θερμοπομπό και κάνεις τη σωστή επιλογή. Τέλος στο ξεπάγιασμα με μερικά κλικ, λοιπόν.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!