Το μυστικό για να έχεις καθαρό σπίτι μια ζωή - AllYou.gr

Search

Το μυστικό για να έχεις καθαρό σπίτι μια ζωή

Τα προϊόντα Scotch-Brite™  κάνουν τη διαφορά στο καθάρισμα του σπιτιού και σου προσφέρουν κορυφαίες επιλογές για να κάνεις τις δουλειές σου παιχνιδάκι.

> ΣΠΙΤΙ ::
02 Δεκεμβρίου 2016

Η καθαριότητα του σπιτιού δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να έχεις οργάνωση και φυσικά σωστούς συμμάχους. Αυτοί οι τελευταίοι, προφανώς είναι τα προϊόντα καθαρισμού. Δεν πρέπει να ξεχνιέσαι και να νομίζεις ότι όλα είναι ίδια, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπάρχουν κορυφαίες επιλογές και σε αυτές φυσικά ανήκουν και τα προϊόντα Scotch-Brite™.

Τα προϊόντα Scotch-Brite™ είναι κοντά μας για πάνω από 40 χρόνια και βοηθούν τα ελληνικά σπίτια να μένουν καθαρά. Πρώτο και καλύτερο το σφουγγαράκι πιάτων, που πολεμάει ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα φαγητού! Θα έχεις διαπιστώσει ότι όταν επιλέγεις Scotch-Brite™ σφουγγαράκι, δεν πονάει ο καρπός σου από το τρίψιμο και τα πιάτα, τα ταψιά και οι κατσαρόλες, καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα. Το γιατί, στο λέμε ευθύς αμέσως.

Η 3M, η εταιρεία που φέρνει τα Scotch-Brite™  στα χέρια μας, συνδυάζει τις τεχνολογίες της στα λειαντικά και τη συγκόλληση για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού κετσέ:

1. Επιλέγει το κατάλληλο ορυκτό (λειαντικό) με την κατάλληλη σκληρότητα και σχήμα για να έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα
2. Συνδέει ισχυρά το ορυκτό με την ίνα έτσι ώστε το πρώτο να μην αποσπάται κατά τη διάρκεια της χρήσης
3. Το ορυκτό βρίσκεται σε κάθε στρώση ινών του κετσέ έτσι ώστε ο τελευταίος να παραμένει αποτελεσματικός καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του
4. Ο κετσές συγκολλάται ισχυρά στο αφρώδες

Όλα αυτά στα κλασικά πράσινα σφουγγαράκια αλλά και στα νέα, τα σφουγγάρια EXTREME τα οποία έχουν 2 φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα πράσινα σφουγγάρια Scotch-Brite™, βάση εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών της 3Μ. Έχουν 1,5 φορά μεγαλύτερη διάρκεια και κάνουν το καθάρισμα γρηγορότερο. Διαθέτουν πλήρως επικαλυμμένο συρματάκι με λειαντικά σωματίδια. Είναι πολύ δυνατά, απορροφητικά και κατάλληλα για τις δύσκολες εργασίες του νοικοκυριού. Καθαρίζουν ακόμα και τα καμένα λίπη χωρίς επίμονο τρίψιμο και μούλιασμα. Και εκτός από όλα αυτά; Έχουν τέλειο μωβ χρώμα.

scotchbritein.jpg 

Δοκίμασε τα νέα σφουγγάρια EXTREME αλλά και όλα τα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς Scotch-Brite™ για την φροντίδα και την καθαριότητα σπιτιου. Γιατί καθαρό σπίτι χωρίς σωστούς συμμάχους, δε γίνεται!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!