Να που πρέπει να πας οπωσδήποτε μέχρι τις 3/12 - AllYou.gr

Search

Να που πρέπει να πας οπωσδήποτε μέχρι τις 3/12

Αν ψάχνεις για είδη σπιτιού, ένας είναι ο προορισμός σου και ακούει στο όνομα Porcelana.

> ΣΠΙΤΙ ::
24 Νοεμβρίου 2016

Η Black Friday έφτασε και οι τιμές πέφτουν σε πολλά καταστήματα. Έχεις μόνο μια μέρα για να προλάβεις τρελές προσφορές σε διάφορα είδη. Όμως, παίζει να μην τα προλάβεις όλα. Ε, επειδή η Porcelana ξέρει, φρόντισε να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου σε τιμές κόστους, όχι μόνο την Παρασκευή 25/11 αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι και τις 3/12. Φυσικά, όσο πιο γρήγορα πας τόσο το καλύτερο, γιατί δε μιλάμε για απλές μειώσεις τιμών αλλά για τυφώνα προσφορών. 

Ανακάλυψε μοναδικά κομμάτια συλλογών stock, σε τιμές κάτω του κόστους, αποκλειστικά στα καταστήματα Πυλαίας, Βουλιαγμένης, Καλαμάτας, Κορίνθου, Σερρών, Λάρισας και Ιωαννίνων. Αναζήτησε τα «Black Friday καρτελάκια» σε πλακάκια, είδη υγιεινής, κουζίνες και έπιπλα, εντός των καταστημάτων και ανανέωσε τον χώρο και την διάθεσή σου, επιλέγοντας αυτό που πραγματικά σε εκφράζει!  

25 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου Black Friday στην Porcelana!  Ένα φαινόμενο προσφορών, που δεν έχουμε ξαναδεί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα  καταστήματα που συμμετέχουν  στην ενέργεια Black Friday επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση: www.porcelana.gr ή την επίσημη σελίδα της Porcelana στο FacebookΑκολούθησε το allyou στο Instagram!