Οι πέντε αποχρώσεις του γκρι - AllYou.gr

Search

Οι πέντε αποχρώσεις του γκρι

Και σοφιστικέ και... σέξι!

> ΣΠΙΤΙ ::
29 Οκτωβρίου 2014

Ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα γκρι και να το απολαμβάνεις! Το γκρι είναι ένα από τα πιο εύκολα, ουδέτερα και κομψά χρώματα της διακόσμησης. Οι ανοιχτοί τόνοι του, μάλιστα, ταιριάζουν ακόμη και σε ένα χώρο που δεν δέχεται πολύ φυσικό φως. Δες πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις. Στη φωτό στο πλάι (vtwonen), ανατρέπει τον κανόνα του ομοιόμορφου χρώματος και χρησιμοποιείται ως καμβάς που, μέσα από τις χρωματικές αντιθέσεις, αναδεικνύει τέλεια τις φωτογραφίες και τα διακοσμητικά αντικείμενα.

oipenteapohrwseistougri4.jpg

Ποιος είπε ότι δεν ταιριάζει με τις αποχρώσεις του ξύλου; Εδώ, σε διαφορετικούς τόνους στον ίδιο τοίχο, οριοθετεί οπτικά δύο ζώνες (french by design).

oipenteapohrwseistougri1.jpg

Πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο, δεν δείχνει μελαγχολικό - κάθε άλλο! Το μυστικό της επιτυχίας; Το λευκό που κυριαρχεί στα υπόλοιπα στοιχεία της διακόσμησης φωτίζει το δωμάτιο και συμβάλλει σε ένα κομψό αποτέλεσμα (kotipalapeli).

oipenteapohrwseistougri2.jpg

Δύο-τρεις παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες να προσθέσεις στο γκρι και... βουαλά! Έγινε αμέσως παιχνιδάρικο (vtwoven)!

oipenteapohrwseistougri3.jpg

Το γκρί είναι ιδανικό φόντο αν θέλεις να αναδείξεις ένα μεμονωμένο στοιχείο. Όπως τα μπρονζέ φωτιστικά της φωτό (stylizimo).

Πηγή: SF Girl By BayΑκολούθησε το allyou στο Instagram!