Ιδέες στολισμού για το τζάκι σου - AllYou.gr

Search

Ιδέες στολισμού για το τζάκι σου

Μερικές φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν για χριστουγεννιάτικο στολισμό σε αυτό το σημείο του σπιτιού.

> ΣΠΙΤΙ ::
08 Δεκεμβρίου 2017

Αν έχεις τζάκι στο σπίτι σου και δεν το έχεις στολίσει ακόμα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπάρχει χρόνος να το κάνεις γιορτινό, και μάλιστα όχι επιλέγοντας μια από τα ίδια, αλλά κάνοντας φέτος τη διαφορά. 

Πώς θα γίνει αυτό; Καλή αρχή είναι να πεις "όχι" στην επιλογή που κάνεις κάθε χρόνο και να δοκιμάσεις κάτι νέο. Παρακάτω, μοιραζόμαστε μαζί σου μερικές φωτογραφίες, με ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις αυτόνομα ή συνδυαστικά! Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, κάνε τα ψώνια σου, και δώσε στο τζάκι σου ένα φρέσκο και ζεστό χαρακτήρα φέτος. 

 

#1. Δέντρο

Αν μέχρι τώρα το δέντρο το έβαζες σε άλλο σημείο του σπιτιού, σκέψου σοβαρά αυτή τη χρονιά να το βάλεις πλάι στο τζάκι. Δε το βλέπεις τυχαία σε τόσες φωτογραφίες να βρίσκεται εκεί. Ο συνδυασμός είναι πολύ ωραίος. 

 

#2. Πίνακας

Δοκίμασε να βάλεις έναν πίνακα με γιορτινό θέμα, πάνω από το τζάκι.

Bρήκαμε αυτόν στα Praktiker -> 7,99 ευρώ

xmasdeco.jpg

 

#3. Κεριά

Τα κεριά είναι μια πολύ καλή επιλογή στολισμού και για το τζάκι. Αν δεν το ανάψεις, τοποθέτησέ τα στην εστία. Αν το ανάβεις γενικά, χρησιμοποίησέ τα, πάνω σε βάσεις πάντα, για να διακοσμήσεις το πλαίσιο.

Bρήκαμε αυτά τα κεριά στο Praktiker -> 7,99 ευρώ

indeco.jpg  

#4. Στεφάνι

Διακόσμησε το πάνω μέρος με ένα στεφάνι που θα αγοράσεις ή και θα φτιάξεις μόνη σου!

 

#5. Γιρλάντες

Φυσικά και οι γιρλάντες μπορούν να ντύσουν το πλαίσιο του τζακιού σου πανέμορφα. Μπορείς να επιλέξεις απλές ή πιο γυαλιστερές, ανάλογα με το χώρο σου και την υπόλοιπη διακόσμηση.

 

#6. Κάλτσες

Αν δεν είχες τολμήσει μέχρι σήμερα να βάλεις κάλτσες στο τζάκι, δοκίμασε φέτος να κάνεις την αλλαγή!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!