Ιδέες διακόσμησης που θα σου φτιάξουν τη διάθεση - AllYou.gr

Search

Ιδέες διακόσμησης που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Είτε μετακομίζεις είτε φτιάχνεις το φοιτητικό σου σπίτι είτε απλά θέλεις μια ανανέωση, στο νέο κατάλογο του Praktiker θα βρεις ό,τι ζητάς.

> ΣΠΙΤΙ ::
25 Οκτωβρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Οι χαλαρές φθινοπωρινές βραδιές με την οικογένεια ή τους φίλους μας στο σπίτι γίνονται ακόμα ομορφότερες όταν ανανεώνουμε το χώρο όπου ζούμε. Χάρη στις διακοσμητικές προτάσεις του Praktiker, δεν χρειάζεται να διαθέσουμε μια περιουσία για να το πετύχουμε. 

Ο νέος Κατάλογος Σπιτιού και Διακόσμησης του Praktiker θα μας δώσει ολοκληρωμένες ιδέες για να μεταμορφώσουμε το προσωπικό μας καταφύγιο, αλλά και για να φτιάξουμε το φοιτητικό μας σπίτι ή την καινούρια κατοικία όπου μετακομίζουμε με την οικογένειά μας.

Μοντέρνα έπιπλα και φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, λευκά οικιακά είδη, ηλεκτρικές συσκευές, μαξιλάρια και πολλές άλλες επιλογές για κάθε στυλ και budget παρελαύνουν στις 148 σελίδες του Καταλόγου.

Και αν χρειαζόμαστε περισσότερη έμπνευση ή βοήθεια, από την οργάνωση και τη διακόσμηση μέχρι την ολοκληρωτική ανακαίνιση του σπιτιού, οι interior experts του Praktiker –έμπειροι διακοσμητές, αρχιτέκτονες και μηχανικοί– είναι έτοιμοι να αναλάβουν το σχεδιασμό του χώρου μας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις προσδοκίες μας.

Ξεφύλλισε το νέο Κατάλογο εδώ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Kήπος και υπογραμμός!

Low budget ιδέες μεταμορφώνουν το μπαλκόνι σου σε παραδεισένιο κήπο

Οι παντόφλες μου γαυγίζουν..

Tailor made πασούμια, πραγματικοί κλώνοι του σκύλου σου!

Bedding: Η Άνοιξη των κρεβατιών

Μεταμόρφωσε το υπνοδωμάτιο σου με λίγα μόλις χρήματα και χρόνο και απόλαυσε κάθε στιγμή που θα βρίσκεσαι σε αυτό!