Διακοσμήστε το Σπίτι σας με Γήινες Αποχρώσεις - AllYou.gr

Search

Διακοσμήστε το Σπίτι σας με Γήινες Αποχρώσεις

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
29 Δεκεμβρίου 2015

Οι γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το καφέ και το ιβουάρ είναι διαχρονικές αξίες που δίνουν ηρεμία στο σπίτι σας; Δείτε μερικούς τρόπους για να υιοθετήσετε μία τέτοιου είδους διακόσμηση στο σπίτι σας.

Μείνετε στην ίδια «οικογένεια» χρωμάτων Αν θέλετε να επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις στο σπίτι σας τότε μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σας σε παρόμοιες αποχρώσεις με χρώματα που προέρχονται από την ίδια «οικογένεια» χρωμάτων. Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξετε σκούρες ή ανοιχτές αποχρώσεις. Χρησιμοποιήστε και τα δύο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα από την ίδια παλέτα για το κάθε δωμάτιο για να δώσετε στο καθένα από αυτά τον δικό του χαρακτήρα.

Αναμίξτε διάφορες αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ Στην κουζίνα σας, για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε ένα πολύ ανοιχτό μπεζ στους τοίχους της, ένα πιο σκούρο μπεζ στα φωτιστικά και τις κουρτίνες και ένα καφέ στους πάγκους, τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!