9 Τρόποι για να μην Χρειαστείτε Ποτέ Ξανά Γενική Καθαριότητα - AllYou.gr

Search

9 Τρόποι για να μην Χρειαστείτε Ποτέ Ξανά Γενική Καθαριότητα

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.

> ΣΠΙΤΙ ::
28 Δεκεμβρίου 2015

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν μάθει να ακολουθούν κάποιους συγκεκριμένους κανόνες που τους γλυτώνουν από πολλή ταλαιπωρία. Μάθετε ποιοι κανόνες είναι αυτοί και ξεκινήστε να τους ακολουθείτε.

Μερικές φορές η καθαριότητα δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Έτσι αν οργανώνετε σωστά την καθημερινότητά σας θα συνειδητοποιήσετε πως συντομα θα έχετε πολύ πιο ελεύθερο χρόνο. Οι παρακάτω συνήθειες αποτελούν τιπς που ακολουθούν πιστά αυτοί οι άνθρωποι που τους βλέπετε να έχουν πάντα περιποιημένο σπίτι χωρίς να κουράζονται ιδιαίτερα.

Φτιάχνουν τα ρούχα τους κάθε βράδυ Πού βάζετε τα ρούχα σας όταν αλλάζετε κάθε βράδυ για να φορέσετε πυτζάμες; Oι περισσότεροι από εμάς τα πετάμε πάνω σε μια καρέκλα και λέμε πως θα τα φτιάξουμε το επόμενο πρωί που δε θα είμαστε τόσο κουρασμένοι. Φυσικά αυτό δε συμβαίνει ποτέ, με αποτέλεσμα στο τέλος της εβδομάδας να υπάρχει μία ολόκληρη στοίβα με ρούχα πεταμένα παντού στο δωμάτιο. Τα ρούχα αυτά συνήθως καταλήγουν στο καλάθι με τα άπλυτα καθώς προτιμάμε να τα πλύνουμε από το να μπούμε στη διαδικασία να τα τακτοποιήσουμε. Βγάλτε τα ρούχα σας κάθε βράδυ και κρεμάστε τα στη ντουλάπα. Δε θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό.

Πετάνε πράγματα που δεν τους χρειάζονται Πού ακριβώς θα σας χρειαστούν 5 σουρωτήρια ή 6 τρίφτες τυριών; Ξεκινήστε το ξεκαθάρισμα και μην κρατάτε πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!