Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

6 Τρόποι για να Τακτοποιήσετε την Κουζίνα σε 5 Λεπτά!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο του σπιτιού που δείχνει πάντα ακατάστατο, γιατί χρησιμοποιείται πιο πολύ από κάθε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Μπορεί, λοιπόν, το σπίτι σας να είναι πεντακάθαρο αλλά υπάρχουν μερικά συνηθισμένα λάθη οργάνωσης που κάνουν την κουζίνα να δείχνει ακατάσταστη. Δείτε πως θα τα διορθώσετε.

Τακτοποιημένοι χώροι που στην πραγματικότητα είναι ατακτοποίητοι Μπορεί πάνω στους πάγκους της κουζίνας να επικρατεί τάξη, όμως αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει όντως οργάνωση. Το να έχετε έναν πάγκο γεμάτο με βαζάκια, δοχεία και κουτιά (έστω και τακτοποιημένα!) δεν σημαίνει πως είστε τακτικοί, αλλά πως απλά δε αντέχετε την πλήρη αταξία. Ξεκινήστε να πετάτε όλα όσα δεν χρειάζεστε και οργανωθείτε καλύτερα ώστε να αδειάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι πάγκοι της κουζίνας σας.

Ξεκαθαρίστε τις σημειώσεις στο ψυγείο Κρατήστε μόνο ένα σημειωματάριο πάνω στο ψυγείο και δεσμευτείτε ότι θα γράφετε εκεί μόνο όσα χωράνε σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος χαρτιού. Μόλις η λίστα γεμίσει θα πρέπει είτε να πάτε να τα ψωνίσετε ή κάτι να αφαιρέσετε. Είναι αγχωτικό το θέαμα ενός ψυγείου γεμάτο με μαγνητάκια, τηλέφωνα, καταλόγους και ατελείωτες λίστες για ψώνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός