5 Εύκολες Κινήσεις για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά το Καθιστικό σας! - AllYou.gr

Search

5 Εύκολες Κινήσεις για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά το Καθιστικό σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
20 Φεβρουαρίου 2015

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε  μία περιουσία για να δείτε το σαλόνι σας με άλλα μάτια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το νέο σας καθιστικό είναι μόλις 5 κινήσεις μακριά!

Το καθιστικό είναι ένα από τα δωμάτια στο οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα. Άρα λογικό είναι να κουράζεστε εύκολα τους ίδιους και τους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς, τα ίδια υλικά και τα ίδια μοτίβα. Υπάρχουν πολλές εύκολες, απλές και οικονομικές λύσεις που θα ανανεώσουν το περιβάλλον του καθιστικού σας. Παρακάτω θα βρείτε 5 από τις πλέον αποτελεσματικές.

Χρώμα Αποτελεί την πιο εύκολη λύση για να εμφυσήσετε νέα πνοή σε οποιονδήποτε χώρο. Η διαδικασία αυτή καθεαυτή δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Επιπλέον, αν δεν είστε σίγουροι για την αλλαγή, μπορείτε να περιορίσετε το νέο χρώμα σε έναν τοίχο. Φροντίστε το χρώμα που θα επιλέξετε να ταιριάζει με εκείνο που κυριαρχεί στις υπόλοιπες επιφάνειες του καθιστικού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

 



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!