Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

5 Εύκολες Κινήσεις για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά το Καθιστικό σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε  μία περιουσία για να δείτε το σαλόνι σας με άλλα μάτια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το νέο σας καθιστικό είναι μόλις 5 κινήσεις μακριά!

Το καθιστικό είναι ένα από τα δωμάτια στο οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα. Άρα λογικό είναι να κουράζεστε εύκολα τους ίδιους και τους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς, τα ίδια υλικά και τα ίδια μοτίβα. Υπάρχουν πολλές εύκολες, απλές και οικονομικές λύσεις που θα ανανεώσουν το περιβάλλον του καθιστικού σας. Παρακάτω θα βρείτε 5 από τις πλέον αποτελεσματικές.

Χρώμα Αποτελεί την πιο εύκολη λύση για να εμφυσήσετε νέα πνοή σε οποιονδήποτε χώρο. Η διαδικασία αυτή καθεαυτή δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Επιπλέον, αν δεν είστε σίγουροι για την αλλαγή, μπορείτε να περιορίσετε το νέο χρώμα σε έναν τοίχο. Φροντίστε το χρώμα που θα επιλέξετε να ταιριάζει με εκείνο που κυριαρχεί στις υπόλοιπες επιφάνειες του καθιστικού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.