Γρήγορο Καθάρισμα του Σπιτιού σε Μόνο 15 Λεπτά - AllYou.gr

Search

Γρήγορο Καθάρισμα του Σπιτιού σε Μόνο 15 Λεπτά

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
14 Νοεμβρίου 2015

Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές στη ζωή σας που δε θα μπορείτε να αφιερώσετε όλο το χρόνο του κόσμου για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Μόλις ξεκινήσατε μία καινούργια δουλειά που είναι πολύ απαιτητική, γίνατε μητέρα ή απλά σας ειδοποίησαν οι φίλοι σας ότι θα σας επισκεφτούν σε λίγες ώρες στο σπίτι.

Υπάρχουν τρόποι για να καθαρίσετε το σπίτι σας σε μόλις 15 λεπτά (ή και σε πολύ λιγότερο) αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω πολύ απλά tips.

Βάλτε μουσική Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε να παίζει μία playlist με τα αγαπημένα σας γρήγορα τραγούδια έτσι ώστε να σας δίνουν την ώθηση να κάνετε πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα τις δουλειές σας. Εννοείται πως δεν επιτρέπεται να σταματάτε για να χορέψετε... εκτός αν έχετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο.

Ετοιμάστε τα εργαλεία σας Καλό είναι να έχετε έτοιμο έναν κουβά με όλα τα απαραίτητα καθαριστικά για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα βάλτε στον κουβά πετσέτες τις οποίες έχετε για καθάρισμα, ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις, ένα καθαριστικό για τζάμια και ένα ξεσκονόπανο. Πάρτε τον κουβά σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού πηγαίνετε. Έτσι, δε θα χρειάζεται να πηγαινοέρχεστε κάθε φορά από δωμάτιο σε δωμάτιο για να παίρνετε τα απαραίτητα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!