Ανακαλύψτε τα 5 Πράγματα που δεν Πρέπει να Λείπουν από Κανένα Χώρο - AllYou.gr

Search

Ανακαλύψτε τα 5 Πράγματα που δεν Πρέπει να Λείπουν από Κανένα Χώρο

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
21 Νοεμβρίου 2015

Νιώθετε το χώρο σας κενό και ψυχρό; Σας αποκαλύπτουμε τα 5 πράγματα τα οποία δε πρέπει να λείπουν ποτέ από αυτόν!

Ακόμα και στα καλύτερα σπίτια υπάρχουν σημεία που μοιάζουν άδεια και αφιλόξενα. Ενδεχομένως κι εσείς να νιώθετε ότι το περιβάλλον του σπιτιού σας είναι αποστειρωμένο παρά τις συνεχείς και σταθερές προσπάθειες που καταβάλλετε για να το κάνετε πιο ζεστό. Για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε αυτό τον διακοσμητικό σκόπελο, σας παρουσιάζουμε τα 5 πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο και όμορφο χώρο.

Περισσότερο χρώμα Είναι γεγονός ότι η μονοχρωμία, παρά το γεγονός ότι δίνει ξεχωριστό στιλ σε κάθε χώρο, μπορεί να δώσει αίσθηση αυστηρότητας. Οι ολόλευκοι χώροι, για παράδειγμα, τείνουν να κάνουν κάθε χώρο να φαίνεται ψυχρός και αποστειρωμένος. Αν λοιπόν ο χώρος σας διαθέτει ένα κυρίαρχο χρώμα, προσπαθήστε να σπάσετε τη σοβαρότητά του χρησιμοποιώντας διακοσμητικά αντικείμενα (πχ. ριχτάρια ή βάζα) σε ζωηρά και ζεστά χρώματα. Πατήστε εδώ για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική του color blocking για να δώσετε νέα πνοή στο χώρο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!