Έξυπνες και Οικονομικές Διακοσμητικές Ιδέες για Σούπερ Ανανέωση στο Μπάνιο! - AllYou.gr

Search

Έξυπνες και Οικονομικές Διακοσμητικές Ιδέες για Σούπερ Ανανέωση στο Μπάνιο!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  

> ΣΠΙΤΙ ::
10 Δεκεμβρίου 2015

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ανανέωση του μπάνιου σημαίνει ότι θα πρέπει να φέρουν μάστορες να αλλάξουν μπανιέρες, μπαταρίες και πλακάκια. Ευτυχώς, μπορείτε να το πετύχετε με πολύ λιγότερα. Ορίστε μερικά πρακτικά tips από τον Σπύρο Σούλη και φτιάξτε το δικό σας spa μέσα στο σπίτι.

1. Μόνο ένας στιλάτος νιπτήρας αρκεί! Φτιάξτε μια βάση νιπτήρα με μια τάβλα και τοποθετήστε έναν εντυπωσιακό νιπτήρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε μία ωραία φαρδιά τάβλα και να ανοίξετε μία τρύπα στο ξύλο για το σιφόνι. Τίποτα άλλο! Ιδανική ιδέα για WC με vintage θέμα.

thehomeissue_ananeosimpanio01.jpg

Μπορείτε να στηρίξετε την τάβλα σε βάσεις γραφείου (που θα τις βρείτε σε καταστήματα επίπλων).

2. Βρείτε ωραία δοχεία και βάλτε το σαμπουάν, το αφρόλουτρο, τις μπατονέτες, και το βαμβάκι μέσα. Έτσι δεν θα έχετε όλα αυτά τα άχαρα πλαστικά με τις ετικέτες. Πολλά μπάνια καταλήγουν να θυμίζουν ράφι σουπερμάρκετ.

thehomeissue_ananeosimpanio02.jpg

Οργανώστε τα διάφορα προϊόντα που έχετε στο μπάνιο σας σε καλάθια. Είναι η καλύτερη λύση αν έχετε ράφια αντί για κλειστά ντουλάπια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!