Ανακαλύψτε την Τέλεια Διακοσμητική Ισορροπία - AllYou.gr

Search

Ανακαλύψτε την Τέλεια Διακοσμητική Ισορροπία

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.

> ΣΠΙΤΙ ::
09 Μαρτίου 2015

Oι λέξεις «ισορροπία» και «κλίμακα» μπορεί να μην σας λένε τίποτα, αλλά αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο σε κάθε διακοσμητικό εγχείρημα. Μάθετε πώς θα τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

Κι όμως το μέγεθος και θέση των αντικειμένων σας στο χώρο μπορεί να μετατρέψει κάθε δωμάτιο σε πηγή κομψότητας και αρμονίας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να επιτύχετε την ιδανική ισορροπία και να αναδείξετε κάθε χώρο βασιζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στο μέγεθος των αντικειμένων με τα οποία τον διακοσμείτε.

Ανακαλύψτε την (σωστή) ισορροπία Η έννοια της κλίμακας αναφέρεται στο απόλυτο οπτικό μέγεθος, δηλαδή στο πώς τα έπιπλα και τα διακοσμητικά είδη σας στέκονται και φαίνονται το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά και στο κατά πόσο ταιριάζουν σε έναν χώρο. Να θυμάστε ότι κάθε δωμάτιο, προκειμένου να θεωρείται ισορροπημένο, πρέπει να περιέχει τόσο μεγάλα και μικρά -σε μέγεθος- αξεσουάρ όσο και ψηλά και κοντά διακοσμητικά αντικείμενα. Κι αυτό γιατί όταν όλα τα αντικείμενα που τοποθετείτε σε ένα δωμάτιο έχουν το ίδιο περίπου μέγεθος, ο χώρος χάνει σε βάθος. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να δώσετε την απαραίτητη σημασία στην κλίμακα των διακοσμητικών αξεσουάρ σας ώστε να δημιουργήσετε στο χώρο σας οπτικό ενδιαφέρον. Δείτε εδώ ποια είναι τα διακοσμητικά λάθη που κάνουμε όλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!