Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Τα Καλύτερα Χρώματα για να Συνδυάσετε με το Λευκό στη Διακόσμηση

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.


Μαρία Μυλωνά

Το λευκό στη διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και ταιριάζει σε κάθε είδους χώρο. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κι άλλο ένα χρώμα συμπληρωματικά στη διακόσμησή σας; Με ποια χρώματα μπορείτε να ταιριάξετε όταν βάζετε περισσότερο λευκό;

Το ροζ της τσιχλόφουσκας Αυτό το ροζ ταιριάζει πολύ με μαύρο, αλλά με το λευκό θα δείτε πόσο πιο ρομαντικό δείχνει. Είναι ιδανικός συνδυασμός για παιδικά υπνοδωμάτια αλλά και για το δικό σας υπνοδωμάτιο αν θέλετε να του δώσετε χρώμα και να το κάνετε πιο παιχνιδιάρικο.

thehomeissue_xrwma08.jpg

Το φούξια ταιριάζει πολύ με λευκό και αν δεν είστε φαν των έντονων αποχρώσεων μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε λεπτομέρειες και διακοσμητικά.

Παλ θαλασσί Το θαλασσί είναι γενικά ένα χρώμα που ηρεμεί και δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Σε συνδυασμό με λευκό θα δώσει στο χώρο σας μια αριστοκρατική πινελιά.

thehomeissue_xrwma015.jpg

Το παλ θαλασσί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με το λευκό. Δοκιμάστε τον συνδυασμό αν θέλετε ένα ανοιχτόχρωμο και ήπιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.