6 Οικονομικοί Τρόποι για να Βελτιώσετε την Κακή Θέα από το Παράθυρό σας - AllYou.gr

Search

6 Οικονομικοί Τρόποι για να Βελτιώσετε την Κακή Θέα από το Παράθυρό σας

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
31 Αυγούστου 2015

Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι τόσο τυχεροί ώστε να έχουμε τέλεια θέα σε κάθε παράθυρο του σπιτιού μας. Μπορεί το παράθυρο ή η μπαλκονόπορτά σας να βλέπει σε τοίχο (ή ακόμα χειρότερα στον απέναντι γείτονα). Μπορεί να έχετε κήπο αλλά ο γείτονάς σας να έχει κάνει ένα ιδιαίτερα αποτυχημένο αρχιτεκτονικό πείραμα στην ανακαίνιση του σπιτιού του. Όσο απαίσια θέα και αν έχετε μπορείτε να τη βελτιώσετε ακολουθώντας μερικά από τα παρακάτω τιπς.

Χρωματιστό γυαλί Δε χρειάζεται να γίνει το σπίτι σας εκκλησία, αλλά μπορείτε να βρείτε κάποια ποικιλία χρωματιστού γυαλιού που να ταιριάζει στον χώρο σας και να κόψει λίγο την άσχημη θέα.

Μάθετε εδώ για τις διακοσμητικές μεμβράνες για τα παράθυρα.

Διακοσμητικό χαρτί Μια άλλη λύση είναι το διακοσμητικό χαρτί που μπαίνει ανάμεσα σε 2 κομμάτια γυαλιού. Το φως θα συνεχίσει να μπαίνει κανονικά στο δωμάτιο γιατί το χαρτί είναι πολύ λεπτό, αλλά εσείς θα έχετε αποφύγει την αποκρουστική θέα. Ειδικά τώρα που θα μπει η άνοιξη, μπορείτε να διαλέξετε κάποιο με φλοράλ σχέδιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!