Δείτε τη Νέα Τάση που Φέρνει την Τέχνη από τον Δρόμο στο Σπίτι σας! - AllYou.gr

Search

Δείτε τη Νέα Τάση που Φέρνει την Τέχνη από τον Δρόμο στο Σπίτι σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
11 Απριλίου 2015

Εμπνευστείτε απ’ ό,τι βλέπετε στο δρόμο για να δώσετε στο σπίτι σας cool, μοντέρνο και φρέσκο αέρα με τη βοήθεια της street art!

Υπάρχει κάτι το μοναδικά αναπάντεχο και σχεδόν ανεπιτήδευτα cool σε αυτό που μπορεί να προσφέρει η «τέχνη του δρόμου» στη διακόσμηση ενός σπιτιού. Η street art, όπως είναι γνωστή, είναι η εξέλιξη των παλιών και άχαρων γκράφιτι και είναι στην ουσία ζωγραφικά έργα φτιαγμένα για να κοσμούν τοίχους στον δρόμο. Εσείς μπορείτε να την κάνετε να δουλέψει στο σπίτι σας. Είτε πρόκειται για ένα στιλάτο γκράφιτι στον τοίχο είτε για μία μεταξοτυπία τοποθετημένη σ’ ένα όμορφο κάδρο, είναι γεγονός ότι η street art έχει αρχίσει και μεταφέρεται από τον δρόμο στα σπίτια μας. Κι αυτή η τάση δεν αφορά μόνο στα μίνιμαλ και μοντέρνα σπίτια τύπου loft. Αντίθετα, ακόμη κι ένα κλασικό σπίτι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την παιχνιδιάρικη και φρέσκια διακοσμητική τάση. Διαβάστε παρακάτω για το πώς μπορείτε να το καταφέρετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!