3 Ενδείξεις ότι το Μπάνιο Σας Προκαλεί… Χασμουρητά - AllYou.gr

Search

3 Ενδείξεις ότι το Μπάνιο Σας Προκαλεί… Χασμουρητά

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
29 Σεπτεμβρίου 2015

Σταματήστε ότι κάνετε και κοιτάξετε καλά το μπάνιο σας! Γιατί; Κρυμμένο σε αυτό υπάρχουν όλα τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.

Είναι γεγονός ότι το μπάνιο αποτελεί το τελευταίο δωμάτιο που σκεφτόμαστε όλοι να διακοσμήσουμε. Κι αυτό γιατί πολλές φορές νιώθουμε ότι για να το αλλάξουμε πρέπει να καταφύγουμε σε δραστικές και δαπανηρές λύσεις όπως να αφαιρέσουμε τα πλακάκια του ή να το ανακαινίσουμε τελείως. Κι όχι μόνο αυτό: αρκεί η σκέψη της ανακαίνισης ή της προσωρινής αναστολής της χρήσης του μπάνιου λόγω εργασιών για να βάλουμε φρένο σε οποιαδήποτε προσπάθεια διακοσμητικής ανανέωσης. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω φόβων και περιορισμών αποτελεί, άλλωστε, τον κυριότερο λόγο που κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο σας… χασμουριέστε. Ωστόσο, πριν καταφύγετε σε οποιαδήποτε αλλαγή, δεν έχετε παρά να εξετάσετε καλά το μπάνιο σας για τις 3 βασικότερες ενδείξεις που φωνάζουν ότι έχει έρθει η ώρα της ανανέωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!