Κουζίνα: Ακόμα Περισσότερες Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση! - AllYou.gr

Search

Κουζίνα: Ακόμα Περισσότερες Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
21 Αυγούστου 2015

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο από τα υπόλοιπα, και γι’ αυτό συνήθως τη βαριόμαστε γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος του μεγάλου αφιερώματός μας για την κουζίνα δείτε ακόμα περισσότερους εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να την ανανεώσετε με ελάχιστο κόπο!

Πάγκος κουζίνας

Είναι μία κίνηση ματ! Πραγματικά δεν φαντάζεστε πόσο θα αλλάξει η εικόνα η κουζίνας σας μόνο και μόνο με την αλλαγή του πάγκου. Επιλέξτε ένα νέο υλικό και συνδυάστε το με τα υπάρχοντα πλακάκια σας ή το χρώμα που έχετε αποφασίσει να τα βάψετε. Να θυμάστε πως αφού ο πάγκος και ο καθρέφτης της κουζίνας δεν είναι ίδιο υλικό ή δεν έχουν ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ, το γκρι, το λευκό και το μαύρο, τότε βρείτε ένα υλικό για το πάγκο σας που να δένει με τα χρώματα της υπόλοιπης κουζίνας. Τολμήστε να κάνετε μια αντίθεση που θα φέρει τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του χώρου. Διαβάστε παρακάτω για τις επιλογές σας:

Πώς να αξιοποιήσετε τον πάγκο στην κουζίνα σας.

Μάρμαρο Είναι φυσικό υλικό και απίστευτα ανθεκτικό, αν και  θεωρείται λίγο τσιμπημένο οικονομικά. Καλό, βέβαια, θα είναι να το ψάξετε γιατί υπάρχουν και υπέροχα μάρμαρα σε πολύ καλές τιμές. Απαιτεί ενώσεις και αρμούς. Επίσης, λόγω των πόρων που διαθέτει, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το λεμόνι και το ξύδι. Να τα ακουμπάτε πάντα σε επιφάνειες κοπής ώστε να μη λεκιάσουν το μάρμαρο. Ταιριάζει σε κάθε τύπο κουζίνας και μπορείτε να το βρείτε σε βασικούς χρωματισμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!