Κάντε το Υπνοδωμάτιο το πιο Άνετο Δωμάτιο του Σπιτιού με 6 Κινήσεις! - AllYou.gr

Search

Κάντε το Υπνοδωμάτιο το πιο Άνετο Δωμάτιο του Σπιτιού με 6 Κινήσεις!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
03 Ιανουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι πιο απλοί τρόποι για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας το πιο άνετο μέρος σε ολόκληρο το σπίτι!

Το ότι το υπνοδωμάτιο είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο κάθε σπιτιού, το ξέρετε. Άλλωστε, εκεί ξεκινά και τελειώνει κάθε μέρα. Κι επειδή οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας μπορεί να γίνουν εξαιρετικά ασφυκτικτοί, είναι βασικό ο χώρος αυτός να είναι άνετος και να αποπνέει αέρα ηρεμίας και γαλήνης. Παρακάτω θα βρείτε 6 τρόπους για να το μετατρέψετε σε αληθινό καταφύγιο.

Κεφαλάρι Ψάχνετε καινούργιο κεφαλάρι για το κρεβάτι σας; Καλό είναι να θυμάστε ότι το κεφαλάρι πρέπει έχει τουλάχιστον 1,50 μ. ύψος για να σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Άλλωστε, πρέπει να διαθέτει αρκετό χώρο για να ακουμπάτε την πλάτη σας σε αυτό. Επίσης, καλό είναι να θυμάστε ότι τα κεφαλάρια με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό είναι πιο μαλακά και βολικά από τα ξύλινα κεφαλάρια. Δείτε εδώ 10 ιδέες για κεφαλάρι που μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά ή ακόμα και να κατασκευάσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!