10 Συλλεκτικά Διακοσμητικά Τip που θα Ζωντανέψουν τον Χώρο σας! - AllYou.gr

Search

10 Συλλεκτικά Διακοσμητικά Τip που θα Ζωντανέψουν τον Χώρο σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
27 Ιανουαρίου 2016

Αν συλλέγετε δίσκους, βιβλία, πίνακες ή άλλα ξεχωριστά αξεσουάρ, τα ακόλουθα διακοσμητικά tip θα σας βοηθήσουν να εντάξετε τις συλλογές σας στο χώρο σας με επιτυχία!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συλλέγουμε διάφορα αντικείμενα: κάποιοι το κάνουμε από χόμπι, κάποιοι για συναισθηματικούς λόγους και κάποιοι απλά για διασκέδαση. Όποιον σκοπό κι αν εκπληρώνει η δική σας συλλογή, έχει έρθει η ώρα να μπει σε πρόγραμμα ένταξης στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Παρακάτω θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναδείξετε τις συλλογές σας με τον πιο κομψό και σικ τρόπο!

Διακοσμητικό Tip #1: Φέρτε την ισορροπία Αφού διακοσμήσετε τη συλλογή σας, πάρτε λίγο χρόνο για να την κοιτάξετε με κριτικό μάτι: Ταιριάζει στο συνολικό στιλ του χώρου; Μήπως πρέπει να αφαιρέσετε κάποιο κομμάτι από τη σύνθεσή σας; Έχετε βρει το καταλληλότερο σημείο για να την επιδείξετε; Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να θυμάστε ότι πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία η οποία να δημιουργεί ένα ευχάριστο και αρμονικό οπτικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!