5 Ολόφρεσκοι και Ξεχωριστοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τα Κάδρα σας! - AllYou.gr

Search

5 Ολόφρεσκοι και Ξεχωριστοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τα Κάδρα σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
25 Ιανουαρίου 2016

Ψάχνετε νέες ιδέες για να αναδείξετε τα κάδρα και τα αγαπημένα σας έργα τέχνης; Μόλις τους βρήκατε!

Όλοι λατρεύουμε την τέχνη και προβληματιζόμαστε με το πώς μπορούμε να την αναδείξουμε βάζοντάς την στο σπίτι μας. Μερικές φορές ο χώρος μπορεί να μη δημιουργεί συνθήκες ευνοϊκές για να διακοσμήσουμε τους τοίχους μας με κάδρα και λοιπά έργα τέχνης. Ο παραδοσιακός τρόπος για να κρεμάμε έργα τέχνης, άλλωστε, απαιτεί μεγάλες επιφάνειες... προς κάλυψη. Ή μπορεί πολύ απλά να έχετε βαρεθεί τις κυρίαρχες διακοσμητικές νόρμες και να ψάχνετε μια πιο φρέσκια προσέγγιση για να στήσετε τα κάδρα σας στον τοίχο. Όποιος κι αν είναι ο προβληματισμός σας, παρακάτω θα βρείτε 5 φρέσκους τρόπους για να επιδείξετε με περηφάνια τα κάδρα σας.

Πατήστε εδώ για να δείτε και 7 εύκολες διακοσμητικές παρεμβάσεις που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στο χώρο σας!

Κάδρα πάνω σε ράφια Πρόκειται για μία πολύ καλή εναλλακτική για να γεμίσετε τα ράφια της βιβλιοθήκης σας με κάτι πιο πρωτότυπο από... τα βιβλία σας - ειδικά, μάλιστα, εάν η έντυπη συλλογή σας είναι περιορισμένη. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε αίσθηση άνεσης στο χώρο σας μιας και θα φαίνεται πιο ανοιχτός. Για ένα πιο ενδιαφέρον και εκκεντρικό αποτέλεσμα, στολίστε με τα κάδρα σας μέρος της πρόσοψης της βιβλιοθήκης σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κρεμάστε έναν πίνακα στην πλάτη της βιβλιοθήκης σας. Τέλος, μπορείτε αντί να κρεμάσετε τα κάδρα σας, να τα ακουμπήσετε απλά σε ένα από τα ράφια της βιβλιοθήκης σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!