«Πώς να ανανεώσω τα ντουλάπια στην κουζίνα μου»; - AllYou.gr

Search

«Πώς να ανανεώσω τα ντουλάπια στην κουζίνα μου»;

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
20 Οκτωβρίου 2015
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

Η φίλη μας Κατερίνα Μπατσιόλα, από τη Θεσσαλονίκη, μας ρωτάει: «Θα ήθελα να ανανεώσω τα ντουλάπια της κουζίνας μου, δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα για καινούργια. Γίνεται να τα βάψω μόνη μου ή τι άλλο μπορώ να κάνω»;

Μπορείτε να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας αν είναι ξύλινα αλλά δεν μπορείτε να επέμβετε με χρώμα αν είναι από μελαμίνη. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ανανεώσετε τα ντουλάπια. Ένας τρόπος είναι να αλλάξετε τα πόμολα! Τα πόμολα είναι μια οικονομική, εύκολη και πολύ γρήγορη λύση. Επίσης, αν κάποια ντουλάπια έχουν πορτάκι με τζάμι, διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και βάψτε μόνο την «πλάτη» σε αυτά τα ντουλάπια. Με αυτόν τον τρόπο (που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε μόνη σας) θα δώσετε χρώμα στην κουζίνα σας και θα την κάνετε πιο μοντέρνα ακόμα και αν το σχέδιό της είναι κλασικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!