Φέρτε την Έμπνευση Πίσω στη Ζωή σας Αλλάζοντας Μόνο Διακόσμηση! - AllYou.gr

Search

Φέρτε την Έμπνευση Πίσω στη Ζωή σας Αλλάζοντας Μόνο Διακόσμηση!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  

> ΣΠΙΤΙ ::
10 Οκτωβρίου 2015

Το σπίτι μας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας και γι’ αυτό πολλοί λένε τη γνωστή φράση «Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι». Δείτε λοιπόν μερικούς πρωτότυπους τρόπους να το ανανεώσετε όταν όλα τα υπόλοιπα έχουν αποτύχει. 

Το σπίτι μας είναι η πηγή έμπνευσή μας, ο χώρος που μας προδιαθέτει να κάνουμε πράγματα ή ο χώρος που μας καταδικάζει να ζούμε μια βαρετή και υποτονική ζωή. Κάνοντας κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας θα καταφέρετε να φέρετε πίσω τη χαμένη σας έμπνευση και να ζήσετε μια πολύ πιο δημιουργική ζωή. Ορίστε πώς.

Προσθήκη ξύλου Το ξύλο είναι ένα υλικό που έχει την μαγική ικανότητα να κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Αν έχετε σκοπό να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας θα σας προτείναμε να βάλετε ξύλινα πατώματα. Αν από την άλλη μεριά αν δε θέλετε να μπείτε σε τόσο μεγάλα έξοδα μπορείτε απλά να ενισχύσετε το σπίτι σας με ξύλινα μικροέπιπλα και διακοσμητικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!